1 vecka sedan
Annons-ID: 15088116

Studerande projektledarassistent till One Nordic i Malmö (på distans)

Snabbfakta

Stad:
Malmö, Distans
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående

Är du på jakt efter ett meriterande arbete vid sidan av dina studier som dessutom är flexibelt på distans är det här jobbet för dig! Vi söker dig som är orädd i ditt sätt att vara, uppskattar att ha kontakt med människor och att arbeta brett med administrativa arbetsuppgifter för att stötta upp företagets projektledare. Du kommer spela en viktig roll hos One Nordic och samtidigt få värdefull erfarenhet inför framtiden!

Om tjänsten

ONE Nordic är en av de ledande leverantörerna av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energi- och industrisektorn. Företaget levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic bygger ”Det nya energisamhället”.

Denna tjänst ger dig en bra möjlighet att få bred erfarenhet i en växande framtidsbransch, i en utvecklande arbetsmiljö. Nu söker vi en ambitiös student som ska arbeta deltid hos One Nordic för att stötta upp företagets projektledare i deras olika projekt. Tjänsten är digital på distans men med möjlighet att arbeta från huvudkontoret i Hyllie om så önskas. Arbetstiderna är även flexibelt lagda vilket gör det ytterligare smidigt för dig att kombinera detta deltidsjobb med dina studier. Redskap (dator och telefon) fås på plats. Start är omgående och vi ser gärna att du blir långsiktig i rollen och kan stanna i minst 2 år. Kommer du in bra i arbetet inför sommaren ser även chanserna till arbete i sommar goda ut. Introduktion får du självklart din första tid och du kommer även samarbeta tätt med en duktig studerande kollega som arbetar i samma roll som dig.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift kommer bestå av att assistera och avlasta projektledarna med administrativa uppgifter i deras projekt tillsammans med din kollega i samma roll. Du kommer få en stor inblick i hur respektive projekt fungerar och bli en del av dessa. Du kommer ha kontakt samt ge administrativt stöd åt 4-5 projektledare, se till att rapportering från tekniker kommer in i tid och att det rapporteras rätt för att ärendet ska bli färdigt för fakturering. Utöver detta tillkommer även övriga administrativa arbetsuppgifter som kan komma in löpande.

Vi söker dig som

 • Är obehindrad i svenska i tal och skrift
 • Studerar i nuläget en ingenjörsutbildning eller likvärdigt på högskola eller universitet
 • Ser långsiktigt på rollen och har minst 2 år kvar av studierna
 • Har en god systemvana

Det är meriterande om du har någon relevant arbetslivserfarenhet sedan tidigare men inget krav. Det vi främst kommer titta på är dina personliga egenskaper samt att du har ett driv och en förmåga att våga säga ifrån och ge feedback till dina kollegor. Som person är du därför:

 • Noggrann
 • Initiativtagande
 • Samarbetsvillig

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, flexibla timmar på distans
 • Placering: Malmö/Distans
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och One Nordics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här