1 vecka sedan
Annons-ID: 15085331

Studerande orderplockare till Marja Entrich på deltid!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
10-15 h/veckan

Här får du som student möjligheten till ett extrajobb som orderplockare under din studietid. Marja Entrich söker nu en person som kan ta hand om order och packa hudvårdsprodukter 2 dagar i veckan. Detta är initialt ett uppdrag i 4 månader med chans till förlängning. Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Marja Entrich är ett hudvårdsmärke som tillverkar naturliga produkter till den internationella marknaden. Målsättningen är att vidareutveckla naturliga hudvårdsprodukter av högsta kvalitet på ett miljövänligt sätt och även komplettera serien med ingredienser enligt de senaste vetenskapliga rönen.

I den här rollen kommer du att arbeta på Stureplansklinikens lager med att ta emot ordrarna och packa upp dem. Det kan även förekomma administrativa uppgifter där du kommer att stötta upp vid behov.

Detta är en möjlighet för dig som vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av plugget under din studietid.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Ta emot och packa upp ordrar
  • Stötta upp med administrativa arbetsuppgifter vid behov

Vi söker dig som

Vi söker dig som är

  • Studerar en eftergymnasial utbildning.
  • Kan arbeta 2 dagar i veckan
  • Har ett flexibelt schema i skolan

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 10-15 h/veckan
  • Placering: Centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här