2 veckor sedan
Annons-ID: 15080865

Studerande marknadsassistent till Skogsindustrierna

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid

Är du studerande och söker efter ett meriterande uppdrag där du får utvecklas och lära dig om skogsindustrin och branschen för massa, papper och kartong? Har du som målsättning att i framtiden arbeta på en marknadsavdelning eller inom en konsultverksamhet? Då är detta den perfekta tjänsten för dig! Sök tjänsten redan idag vi arbetar med löpande urval och kommer att kontakta dig som uppfyller kraven nedan!

Om tjänsten

Academic Work söker för Skogsindustriernas räkning en assistent till sin marknadsanalytiker som jobbar mot massa, papper och kartong. Rollen innebär ett ansvar att assistera gruppens marknadsanalytiker att sammanställa information och underlag inför rapporter och analyser avseende massa, papper och kartong. Tjänsten ingår i gruppen för Bransch och marknadsanalys i den näringspolitiska avdelningen som i dagsläget har tolv medarbetare. I tjänsten har man ett nära samarbete med ansvarig marknadsanalytiker för massa, papper och kartong.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att assistera med informationssammanställning och bearbetning inför analys av massa, papper och kartong.

  • Sammanställa information och underlag för analyser av massa, papper och kartong samt förbereda rapporter och presentationsunderlag för skogsindustriernas medlemmar.
  • Hjälpa till med insamlingen och bearbetningen av medlemsstatistik rörande produktion-, lager-, orderingång samt leveranser för de olika segmenten på den svenska massa-, papper- och kartongmarknaden.

Vi söker dig som

  • Du läser en eftergymnasial akademisk utbildning och har gärna minst 1,5 år kvar av studierna, men kan eventuellt redan vara inne på ditt sista år. Gärna inom ekonomi, eller till ingenjör alternativt relaterat till skog eller teknik
  • Du har grundläggande kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel och Powerpoint
  • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift, då tjänsten utförs i dessa språk

Som person är du nyfiken och driven och vill gärna ta initiativ för att lära dig mer och förstå området som du arbetar med. Vi ser även att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta i en självgående roll där du får nyttja din goda analytiska förmåga.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 5-7 dagar i månaden
  • Placering: Stockholm, flexibelt

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Skogsindustrierna företräder företag inom massa-, pappers- och den trämekaniska industrin. Med siktet inställt på att driva tillväxt i världens bioekonomi är deras uppgift att stärka företagens konkurrenskraft och verka för en ökad användning av skogsbaserade produkter. I verksamheten ingår Svenskt Trä och sekretariatet för BioInnovation.

Ansök här