1 månad sedan
Annons-ID: 15086055

Studerande? Lagerjobb dygnet runt erbjuds här!

Snabbfakta

Stad:
Örebro
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Början av 2023
Övrigt:
Deltid

Är du som student ute efter ett flexibelt deltidsjobb med möjlighet att arbeta såväl dag som kväll och natt? Då finns chansen här för dig! Till Stoneridge i Örebro söker vi nu dig som vill bli en del av den nya studentpoolen som kommer att arbeta på lagret i nära anslutning till produktionen. Ta chansen och sök till ett jobb där du får fina extrapengar till studentkassan samtidigt som du får bli en del av ett väletablerat företag med stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

På Stoneridge lager i Örebro arbetar omkring 25 framtida kollegor till dig. Här välkomnas du till en arbetsplats där både lager, produktion och kontor återfinns under samma tak i fräscha lokaler. Tillsammans med Stoneridges ordinarie personal arbetar ni alltid mot ett gemensamt mål, att erbjuda kvalitativt arbete åt deras kunder inom tunga fordonsindustrin. Du som student förväntas stötta upp vid arbetstoppar och frånvaro av ordinarie personal - en möjlighet för dig att få arbeta extra under terminerna och möjligheten till heltidsarbete under sommarlov och andra ledigheter.

Du erbjuds

  • Ett flexibelt och välbetalt extrajobb som enkelt går att kombinera med dina studier
  • Värdefull erfarenhet från lager och industri på ett internationellt företag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du alltid att vara en del av ett team men vissa arbetsuppgifter kommer du att utföra på egen hand. Ditt arbete kommer främst bestå av att förse produktionen med material från lagret samt att styckpacka färdiga material åt kund. Här finns det även möjlighet för dig som vill och som visar framfötterna att på sikt få kompetens inom andra arbetsområden och utöka dina färdigheter!

Under dina första arbetspass kommer du att gå brevid en mentor som introducerar dig för rollen innan du är varm i kläderna för att köra igång på egen hand.

Vi söker dig som

  • Studerar minst 50% på universitet eller högskola och har minst 1.5 år kvar av dina studier.
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska.

Det är meriterande om du

  • Har tidigare erfarenhet från lager/industri.

Övrig information

  • Start: Januari/februari 2023
  • Omfattning: Deltid, 2 pass i veckan
  • Placering: Örebro, Adolfsberg
  • Arbetstider: Dygnet runt fördelat på 3 olika skift vardagar. Ibland kommer möjligheten finnas att få jobba extra på helger om Stoneridge beordrar övertid.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs gärna mer om Stonerdige på deras hemsida.

Ansök här