1 vecka sedan
Annons-ID: 15085253

Studerande kundtjänstmedarbetare till företag i tillväxtfas!

Studerar du en eftergymnasial utbildning och vill ha ett meriterande och roligt extrajobb? Då har du hittat rätt! Känner du igen dig i ord som serviceinriktad, driven och social? Sök tjänsten redan idag.

Om tjänsten

CityBike är ett ungt och snabbväxande bolag som driver offentliga hyrcykelsystem på uppdrag av lokala transportmyndigheter, städer och kommuner. De finns idag i Sverige, Finland, Frankrike och Peru med totalt över 30 000 cyklar. Från 2022 utökar kunden ytterligare med över 5000 el-cyklar till Stockholm efter att ha vunnit Stockholm stads upphandling. CityBike ägs av Moventia som är ett 100 år gammalt spanskt familjeföretag verksamma inom kollektivtrafik och persontransporter, samt det spanska private equity-fondbolaget SHERPA Capital. Arbetsplatsen är belägen i kundens nybyggda lokal i Västberga med bra kommunikationsmöjligheter. CityBike är på en stor tillväxtresa och det kommer finnas goda utvecklingsmöjligheter!

Du erbjuds

 • Ett flexibelt arbete att kombinera med studierna
 • Ett meriterande deltidsjobb
 • En arbetsplats med härlig stämning och engagerade kollegor

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med att ge förstklassig service till företagets befintliga och nya kunder. Du kommer även att ha administrativa arbetsuppgifter som en del i ditt dagliga arbete. Datorn och telefonen kommer därför vara dina främsta arbetsredskap. Du kommer i första hand arbeta med mejlkontakt med företagets kunder.

Vi söker dig som

 • Är studerande på universitet eller högskola och har minst ett år kvar av dina studier
 • God kommunikativ förmåga
 • Flytande i svenska och engelska
 • Goda kunskaper i MS-office paketet

Meriterande

 • Erfarenhet av kundtjänst

Dina personliga egenskaper är i fokus för den här tjänsten. Det viktigaste i rollen är att du är serviceinriktad och initiativtagande. Vi tror att du som söker är framåt och driven, och anstränger dig för att leverera det lilla extra. Du besitter en social kompetens och är tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare är du duktig på att arbeta självgående och räds inte för att prata med nya människor. Du gillar även högt tempo och räds inte för att komma med nya idéer och förbättringsförslag.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, cirka 2-3 dagar i veckan
 • Placering: Västberga, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här