2 veckor sedan
Annons-ID: 15084031

Studerande ekonomiassistent på deltid till Olink

Snabbfakta

Stad:
Uppsala
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Januari/februari 2023
Övrigt:
Deltid 1-2 dagar/veckan samt 3 dagar under bokslut

Vi söker nu en driven ekonomistudent som vill vara med på en spännande tillväxtresa. Denna roll passar dig gillar att vara med där det händer mycket och har en bra servicekänsla, och vill få värdefull arbetslivserfarenhet redan under dina studier!

Om tjänsten

Olink Proteomics är ett snabbväxande Uppsalabaserat globalt företag vars världsledande teknologi och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar. De står inför en spännande tillväxtresa och behöver nu stötta upp med en ekonomiassistent som kan avlasta vid arbetstoppar och semestrar.

Som ekonomiassistent kommer du tillhöra Accounting-teamet som i dagsläget består av 8 personer och arbetet kommer utföras på plats på Olinks kontor i centrala Uppsala. Du kommer att erbjudas en bra introduktion där du kommer att gå dubbelt till en början för att komma in i rollen. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av att hantera leverantörsfakturor. För rätt person finns möjlighet att utvecklas i rollen och även få chansen att arbeta med bland annat kundfakturering.

Du kommer bli anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos Olink. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Hantering av leverantörsfakturor
 • Stämma av konton för in- och utbetalningar
 • Kundfakturering via faktureringssystemet

Visar du framfötterna finns även möjlighet på sikt att få växa in i andra arbetsuppgifter. Vi tror att detta är en bra roll för dig som är i början dina studier inom ekonomiprogrammet och ser detta som en utvecklingsresa.

Vi söker dig som

Vi söker dig som

 • Studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med minst 2 år kvar av studierna
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i en serviceinriktad roll
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska

Har du tidigare vana av att arbeta i olika typer av ekonomisystem anses det som ett stort plus!

Som person är du:

 • Kommunikativ
 • Initiativtagande
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Januari/februari 2023
 • Omfattning: Deltid 2 dagar/veckan samt 3 dagar under bokslut
 • Placering: Centrala Uppsala

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Olink Proteomics är ett helägt svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa produkter och tjänster för forskning om och utveckling av proteinbiomarkörer. Tillsammans med kunder och partners eftersträvar Olink att förbättra förutsättningarna för kliniskt beslutsfattande med hjälp av molekylära biomarkörer. Olinks analysverktyg möjliggör fördjupad förståelse av sjukdomsprocesser, förbättrad sjukdomsdetektion och bidrar till att ökad biologisk kunskap

Ansök här