Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15023397

Studerande E-commerce Manager till Dermalution!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Östermalm
Omfattning:
Deltid, 4-10h/vecka
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Tillsvidare
Jobbkategori:
Web Content Manager
Startdatum:
omgående

Är du student med ett brinnande intresse för webb, support och design? har du grundläggande förståelse för E-commerce och wordpress samt har ett sinne för pedagogik? Här är chansen för dig som studerar IT, marknadsföring eller motsvarande utbildning och vill samla på dig värdefull erfarenhet inom e-handelns alla delar. Är detta något som passar dig så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en studerande E-commerce Manager till Dermalution. Företaget behöver förstärkning av IT-kompetens då fokus kommer ligga på att få deras hemsida up and running. Eftersom en stor del av företagets försäljning sker över internet är det av största vikt att de har en uppdaterad hemsida. Detta är ett flexibelt extrajobb där du kommer att arbeta 4-10 timmar i veckan. Du kommer att ingå i ett familjärt team där de alla är väldigt inlyssnande och värdesätter allas förmågor högt. För dig med ambitioner finns utvecklingsmöjligheter på sikt inom IT och E-handel.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Dermalution. Uppdraget kommer att vara på deltid och Dermalution söker efter ett långsiktigt samarbete.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du få vara med att påverka alla delar av e-handeln på företaget, vilket innebär allt från analys, design, implementering samt drift, support och förvaltning av hemsidan. Du kommer att vara ansvarig för att uppdatera och publicera produktinformation på företagets hemsida, och eftersom du är den mest kunniga inom området kommer du även att supportera och utbilda dina kollegor.

Du kommer tillexempel att

 • Utveckla och publicera innehåll på hemsidan och få den up & running

 • Undervisa hur E-commercesystemet är uppbyggt och hur det fungerar

 • Skapa utskick och kampanjer i systemet

 • Designa hemsidan genom att exempelvis byta och formatera bilder

Den här tjänsten passar dig som har ett intresse för bild och text och vill få mer praktisk erfarenhet inom IT och marknadsföring.

Vi söker dig som

 • Studerar IT eller marknadsföring på högskola eller universitet på minst 50 %

 • Har lätt för att sätta dig in i system

 • Kan arbeta 4-10 timmar i veckan

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det

Det är meriterande om du..

 • Har kunskap i Woo-commerce och wordpress då du kommer att arbeta i dessa system

 • Har förståelse för hur man skapar kampanjer och synkroniserar dessa mellan olika digitala kanaler såsom Instagram, Twitter och Facebook

Som person har du ett strukturerat arbetssätt och ett öga för detaljer. Vi ser även att du har en förmåga att ta egna initiativ. Eftersom du ska lära ut till dina kollegor behöver du ha ett pedagogisk förmåga och du tycker om att hjälpa andra människor och anpassa ditt budskap utifrån olika nivåer. Avslutningsvis ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och tycker att det är roligt att uttrycka dig i skrift.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid 4-10h/veckan

 • Placering: Östermalm - Valhallavägen

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dermalutions önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Läs gärna mer på företagets hemsida Dermalution

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Isabelle De La Salle consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Isabelle De La Salle eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15023397