4 dagar sedan
Annons-ID: 15085399

Studentmedarbetare inom administration till Svenskt Näringsliv Marknad

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Januari
Övrigt:
Deltid, ca 8-16 timmar/vecka

Är du en samhällsintresserad student med fallenhet för administration, siffror och analys? Vill du samla på dig erfarenhet hos en väletablerad arbetsgivarorganisation i en flexibel deltidstjänst under våren? Sök då tjänsten som studentmedarbetare till Svenskt Näringsliv marknad, med start i januari!

Om tjänsten

Svenskt Näringslivs uppdrag är att bidra till bättre företagsklimat, framgångsrika företag och därmed trygga jobb och ett bättre Sverige. Academic Work söker nu för Svenskt Näringslivs räkning en studentmedarbetare inom administration till marknadsavdelningen.

Du kommer tillhöra ett team på tre personer, bestående av avdelningchefen samt två marknadskommunikatörer. Teamets primära uppgift är att skapa medlemsnytta för Svenskt Näringslivs medlemsorganisationer och medlemsföretag. I den här tjänsten erbjuds du en unik chans att samla på dig erfarenheter hos en samhällsviktig organisation, där ditt arbete gör skillnad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Svenskt Näringsliv. Uppdraget kommer att vara på deltid med start 15/1 (eller enl. ök.). Du kommer arbeta cirka 2 dagar/vecka under januari & februari, samt 1 dag/veckan under mars & april. Uppdraget kommer pågå till 30/4 med chans till förlängning under höstterminen. Du utgår från kontoret på Storgatan, men det kommer vara möjligt att arbeta remote till viss del.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Svenskt Näringsliv har 49 stycken medlemsorganisationer. Marknadsavdelningen jobbar bland annat med att bistå dessa med insatser och underlag, i syfte att förbättra och utveckla medlemsnyttan. Som administratör på marknad kommer du att...

 • Supportera övriga teammedlemmar med diverse administration och analyser.
 • Söka fram information och göra uppdateringar i ett CRM-system.
 • Du kommer bland annat scanna av olika organisationers hemsidor, se över vad de förmedlar och hur de kommunicerar och utifrån detta göra sammanställning och analys.
 • Ta fram siffror ur medlemsregistret och sammanställa rapporter. Det kan till exempel innebära att titta på hur många anställda ett bolag har, vilken lönesumma de har, och hur kan man översätta det till den gruppens betydelse i samhället.

Vi söker dig som

 • Studerar på eftergymnasial nivå, fördelaktigt inom ekonomi.
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom service/administration.
 • Ett intresse för ekonomiska samband, siffror och analys.
 • God systemvana samt kunskaper i Excel.
 • Mycket goda kunskaper i svenska.

Som person är du noggrann, analytisk och har en god förmåga att arbeta självständigt. Vidare har du lätt för att samarbeta och att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för samhällsfrågor och självklart tror vi att du delar organisationens tro på företagande.

ÖVRIG INFORMATION

 • Uppdragslängd: 15/1 - 30/4 med chans till förlängning under hösterminen.
 • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar/vecka januari & februari. 1 dag/veckan mars & april. Schema läggs ihop med närmsta chef på Svenskt Näringsliv.
 • Placering: Stockholm (remote till viss del).

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Svenskt Näringsliv med arbetsgivarförbund och branschföreningar är den ledande företagarorganisationen i Sverige. Idag arbetar Svenskt Näringsliv och 49 medlemsorganisationer för drygt 60 000 medlemsföretag med totalt över 1 500 000 anställda.

Ansök här