3 veckor sedan
Annons-ID: 15077145

Studentinformatör till Vision i Stockholm

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Augusti 2022

Är du på jakt efter ett roligt, socialt och utvecklande extrajobb vid sidan av studierna med start i augusti? Då är rollen som studentinformatör hos Vision något för dig! Du kommer få vara med och utveckla och driva Visions studentverksamhet på universitet i Stockholms området framåt! I denna roll kommer du tillhöra ett härligt team, och du och dina kollegor kommer ha stor möjlighet att påverka dina arbetstider för att på bästa sätt kombinera arbetet med studierna.

Om tjänsten

Som studentinformatör arbetar du tillsammans med ditt team och hjälper Vision att växa som fackförbund genom att informera och rekrytera nya studentmedlemmar på ditt lärosäte till förbundet. Du kommer att få arbeta i en fartfylld och social roll, med många kontaktytor främst mot studenter, men även anställda på campus samt interna kollegor inom förbundet. I denna roll får du vara med och driva och utveckla Visions arbete framåt på campus, och samtidigt få en meriterande erfarenhet inför framtiden!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Vision.

Arbetsuppgifter

I rollen som studentinformatör kommer du förutom att arbeta med information och medlemsrekrytering att ägna dig åt att marknadsföra Vision via olika event. Det kan gälla allt från klassrumspresentationer, informationsbord, vid mässor och arbetsmarknadsdagar samt andra evenemang. Parallellt med detta arbete kommer du även att erbjuda befintliga medlemmar service, marknadsföra aktiviteter och events samt hålla koll på vad som händer hos Vision. Du arbetar även med marknadsföring och sociala medier och du har koll på vad som händer på just ditt lärosäte.

Du kommer arbeta i nära samarbete med andra studentinformatörer, och du får själv påverka ditt arbetsschema så att det passar dina studier. Som studentinformatör hos Vision ges du stort utrymme att själv komma med idéer och uppslag inom ramarna för ditt uppdrag samt att du kommer att få stöd och coachning av din närmaste chef.

Vi söker dig som

 • Är student på ett universitet i Stockholms området
 • Är social och utåtriktad
 • Samarbetar bra i team
 • Är ansvarsfull, initiativtagande och lösningsorienterad
 • Är resultatdriven och gillar att arbeta mot mål
 • Är kreativ

Vi ser gärna att du:

 • Har erfarenhet av service och/eller försäljning
 • Har minst 1 år kvar av din studietid
 • Har varit eller är engagerad i studentlivet på ditt lärosäte

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 15 augusti, eller enligt önskemål. Anställningen inleds med två utbildningsdagar i Stockholm.
 • Omfattning: Deltid, ca. 30 timmar/månad
 • Lön: Individuell lönesättning från 130 kr/tim exkl. semesterersättning
 • Placering: Stockholm

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med cirka 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO. Vision har blivit utsedda till Karriärföretag 2022 och är därmed en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Vi är ett av de hundra Karriärföretag som anses ha de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna i Sverige.

Vision är ett rikstäckande fackförbund med medlemmar representerade i över 4000 yrken. Till exempel chefer, ingenjörer, personalvetare, socialsekreterare, ekonomer, präster, behandlingsassistenter, administratörer, medicinska sekreterare och tandsköterskor. Visions medlemmar har jobb som stödjer välfärden, i offentlig sektor och i privata bolag och företag med koppling till den.

Ansök här