1 månad sedan
Annons-ID: 15056637

Studenter till extrajobb som lagermedarbetare

Snabbfakta

Stad:
Örebro
Omfattning:
Deltid, Vardagar dag och kvällspass
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Jobbkategori:
Truckförare
Startdatum:
v35
Övrigt:
Deltid

Här är den perfekta möjligheten till ett flexibelt extrajobb för dig som är student och har truckkort A1-A4 samt B1-B4. Hos Academic Work och Elektroskandia har du möjlighet att själv vara med och påverka när du jobbar så att det passar ditt skolschema. Start är i början av september - sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Works studentpool på Elektroskandia gör det enkelt att kombinera studier med jobb. Du anmäler själv vilka dagar du kan jobba via vårt schemaläggningssystem och blir via våra schemaläggare i Bemanningsservice inbokad på pass.

Hör från en kollega:

Bazola är en av våra konsulter som jobbar på detta uppdrag. Han studerar till Högskoleingenjör inom datateknik och har jobbat i poolen sedan januari 2021. Här är vad han har att säga om sitt extrajobb hos oss.

"Jag trivs väldigt bra! Jobbet är flexibelt, kollegorna är trevliga och det är alltid enkelt och trevligt att vara i kontakt med Bemanningsservice. Extra roligt är att de också är studenter, så de kan ge tips på hur man kan kombinera skola och jobb."

Academic Work och Elektroskandia har ett mångårigt samarbete i ryggen. I poolen har du mellan 20-25 kollegor, som precis som du jobbar extra på sidan av sina studier.

Du erbjuds

 • Ett flexibelt extrajobb som enkelt går att kombinera med dina studier under terminerna.
 • Möjlighet till heltidsjobb över jul- och sommarledigheter.
 • Chansen att vinna "månadens poolmedarbetare" om du har hög kvalitet på ditt arbete samt visat på stor konsultmässighet!
 • På Academic Work erbjuder vi dig stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

På Elektroskandia stöttar våra konsulter upp på tre avdelningar: Kabel, Manuella plocket och OSR ut där arbetstider och arbetsuppgifter varierar beroende på avdelning. Du kommer att bli upplärd på en av avdelningarna och för rätt person finns möjlighet att utöka din kompetens till fler avdelningar.

Arbetsuppgifterna på dessa avdelningar innefattar bland annat orderplockning med truck, att överföra kabel på trummor och plock vid band. Arbetet är fysiskt och kräver att du trivs med att jobba med kroppen i ett högt tempo.

Vi söker dig som

 • Är studerande på eftergymnasial nivå med minst två fulla terminer kvar av dina studier.
 • Har Truckkort med behörighet A1-4 och B1-4. Detta behöver tydligt framgå i din ansökan.
 • Har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

På detta uppdrag kommer du att jobba vardagar och arbetstiderna varierar beroende på vilken avdelning du jobbar på. På Manuella Plocket och Kabel är arbetstiderna 10-19. Vill du hellre jobba 3 pass/vecka finns även möjlighet att jobba 10-15 eller 15-19. På OSR ut jobbar du 6-14 eller 14.50-21.

Under rekryteringsprocessen kommer en bakgrundskontroll och kreditupplysning genomföras enligt rutin på Elektroskandia.

För att trivas med och klara av extrajobbet på Elektroskandia är dina personliga egenskaper av stor vikt. Vi kommer därför under processen ha stort fokus på att hitta personer som är:

 • Flexibla
 • Ansvarstagande
 • Strukturerade

Övrig information

 • Start: I början på september

 • Omfattning: Deltid på sidan av dina studier

 • Placering: Örebro/Lindvallsgatan

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandia önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här