1 månad sedan
Annons-ID: 15076136

Studenter sökes till TietoEvry som Service Desk Agent med start omgående!

Snabbfakta

Stad:
Malmö, Malmö
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
September/Oktober

Som Service Desk Agent hos TietoEvry får du möjligheten att tillhöra ett av nordens största IT-företag. Här kommer du få chansen att utveckla dina IT-kunskaper och arbeta med problemlösning dagligen. Är du studerande och har en fallenhet för god service? Vi söker just nu dig som är student som är målmedveten och älskar att hålla många bollar i luften!

Om tjänsten

I service desken hos TietoEvry kommer du få möjligheten att tillämpa din grundkunskaper inom IT och fortsätta utvecklas framåt. Du kommer arbeta självständigt men kommer få stöttning av teamet, för att nå din högsta potential. Vi söker efter en initiativtagande och driven individ som har lätt att bolla både studier och jobb samtidigt. För att trivas i rollen som service desk agent behöver du kunna arbeta i högt tempo och vara stresstålig. Vi har höga krav på att vara tillgänglig minst två heldagar i veckan för denna tjänst. Initialt kommer du att gå bredvid en kollega i 3 dagar för att lära dig grunderna. Därefter kommer du få sitta och bemanna upp två dagar till innan du är på fötterna.

Tjänsten påbörjas i september!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Du har som uppgift att på ett professionellt och pedagogiskt sätt hjälpa kunden med sitt problem, främst via telefon.
 • Ditt jobb innebär även att du kommer att följa upp ärenden som du tagit dig an för att säkerställa att en lösning uppnås och att kunden får bästa möjliga service.
 • Du förväntas vara tillgänglig 2 dagar i veckan mellan måndag - fredag.

Vi söker dig som

 • Studerar minst 50% och har minst 1.5 år kvar av dina studier. Observera att du ej kommer vara aktuell för tjänsten om du ej studerar.
 • Kan jobba 2 dagar/vecka.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska

Som person är du

 • Serviceminded
 • Ansvarstagande
 • Flexibel

För den här rollen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är en hjälpsam och glad person, som gillar att lösa problem och har ett tekniskt intresse. Du trivs att ha många bollar i luften och drivs av att lösa kluriga problem. Vi ser gärna en person som kan behålla lugnet i stressfyllda situationer. Då arbetspass ibland kan uppkomma med kort notis ser vi att du är flexibel och ställer upp när det behövs. Du tar gärna initiativ på egen hand och har möjlighet att jobba två dagar i veckan, gärna fler.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support eller kundservice.

Vi söker dig som

Övrig information

 • Start: September
 • Omfattning: 2 pass/vecka
 • Placering: Centrala Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

För denna tjänst kommer vi begära ett utdrag ur belastningsregister från dig.

Ansök här