2 veckor sedan
Annons-ID: 15083884

Student som pedagogiskt stöd till Iris Hadar!

Snabbfakta

Stad:
Västerås
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid

Är du student och tycker om att lära ut och drivs av att hjälpa andra människor att uppnå sina mål? Har du erfarenhet av att använda hjälpmedel för stöd eller kommunikation? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig! Till kommande arbetsmarknadsutbildningar söker Iris Hadar dig som vill vara en viktig stödfunktion för deltagarna under deras utbildning. Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande och start för tjänsten är omgående.

Om tjänsten

Academic Work söker för Iris Hadars räkning en student som ska arbeta som pedagogiskt stöd. Iris Hadar arbetar för att möjliggöra inträde på arbetsmarknaden genom att erbjuda funktionsstärkande insatser. Här kommer du skapa möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet genom att utveckla och erbjuda funktionsstärkande tjänster. Du erbjuds ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier fram till årsskiftet 2022/2023, med chans till förlängning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som pedagogiskt stöd kommer du att stötta arbetssökande som på grund av olika kognitiva funktionsvariationer har särskilda behov av stödjande och kompenserande insatser i deras undervisning. I rollen kommer agera som en brygga mellan deltagare och utbildning för att fungera som en stödjande funktion genom deltagarnas utbildning.

Målet är att personen man jobbar med ska bli självständig i sitt lärare med hjälp av sina hjälpmedel och strategier som vi arbetar med tillsammans med deltagaren.

Arbetet kräver viss självständighet men du kommer att ha tillgång till kontinuerlig handledning i ditt arbete. Du behöver ingen sakkunskap inom de specifika områdena utan det viktigaste är att du på ett pedagogiskt sätt kan stötta dessa personer i deras inlärningsprocess. Du kommer även att sköta dokumentation och annan administration kopplat till uppdraget.

Vi söker dig som

 • Studerar en utbildning som innehåller pedagogik. Intressanta utbildningar är exempelvis lärare, socionom, beteendevetare eller personalvetare fram till sommaren 2023.
 • Har erfarenhet av att använda kognitiva hjälpmedel, som exempelvis att använda mobiler, appar eller dataprogram som stöd. Erfarenheten måste inte vara arbetsrelaterad och det behöver inte heller vara några avancerade hjälpmedel du använt dig av men vi vill att det ska stå på ditt CV vad du använt för hjälpmedel. Om du är tveksam på om din erfarenhet räcker - sök tjänsten och låt oss göra bedömningen.
 • Kommunicerar på svenska obehindrat i såväl tal och skrift, då det krävs i kommunikation och dokumentation med arbetssökande.

Meriterande

 • Erfarenhet av och en förståelse för personer som har funktionsvariationer, exempelvis inom vård- och omsorgsarbete eller skolassistent.
 • Behärskar svenskt teckenspråk.

Vi söker dig som är

 • Lösningsorienterad
 • Flexibel
 • Lyhörd
 • Stabil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

Övrig information

 • Start omgående.
 • Deltid fram till årsskiftet med chans till förlängning.
 • Placering i Västerås.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. De arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets-eller studiesituation. De är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar exempelvis ADHD. Idag finns Iris Hadar på närmare 70 orter runt om i landet.

Ansök här