1 vecka sedan
Annons-ID: 15087806

Student sökes till uppdrag som uppvägningsoperatör hos läkemedelsföretag

Är du en driven, flexibel och ansvarstagande student, som vill smygstarta din karriär inom läkemedelsbranschen? Vill du arbeta deltid hos vår kund, som är en del av ett av världens största hälsovårdsföretag? Är du en lagspelare som gillar att ha roligt på jobbet? Vi söker nu en uppvägningsoperatör på deltid - sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Centraluppvägningsavdelningen är ett team på cirka 10 personer som arbetar med uppvägning och dokumentation av material. Detta är ett konsultuppdrag, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta deltid som konsult. Det finns goda möjligheter att arbeta långsiktigt på detta uppdrag men också stor chans till sommarjobb, examensarbete samt anställning efter examen. Hos vår kund i Helsingborg drivs massvis med olika projekt och här finns allt från produktion till forskning & utveckling.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som uppvägningsoperatör kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av:

 • Scanning av råmaterial i system
 • Löpande dokumentation av ditt arbete
 • Uppvägning av material
 • Rengöring av utrustning
 • Truckkörning (om du har truckkort)

På detta uppdrag kommer du att få stor insikt i hur läkemedelsproduktion fungerar och du kommer att få värdefull utbildning löpande, exempelvis inom GMP.

Tjänsten passar dig som är intresserad av läkemedelsbranschen och som vill skaffa dig erfarenhet inom och kunskap om denne för din framtida karriär. På sikt kan du få möjlighet till att arbeta på andra avdelningar med andra uppgifter. Och för dig med rätt utbildning och rätt driv, och som efter dina studier vill fortsätta din karriär inom bolaget, är detta helt rätt deltidstjänst att söka!

Vi söker dig som

 • Är studerande på eftergymnasial utbildning och har minst ett år kvar av studierna
 • Har ett intresse för produktion/tillverkning och av läkemedelsbranchen
 • God fysik då tyngre lyft förekommer
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då mycket av den dagliga kommunikationen och instruktioner är på dessa språk
 • Har möjlighet att arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna och intresserad av sommarjobb

Det är meriterande om du:

 • Är studerande på någon eftergymnasial utbildning inom bioteknik, kemiteknik, medicinteknik, maskinteknik eller el- och automation eller annan teknisk eftergymnasial utbildning såsom t ex förpackningsteknik, produktionstekniker, logistik eller liknande
 • Har truckkort, A2-A4

Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och noggrant och på så sätt säkeställa kvalitén på ditt arbete. Att ta eget ansvar ser du som naturligt och du är därmed driftig och kommer med egna initiativ. Vidare är du som person flexibel och prestigelös då arbetsuppgifter, arbetstider och framförhållning kan variera.

Övrig information

 • Start: Mars/April (flexibelt)
 • Omfattning och arbetstider: Deltid, minst 2 pass i veckan. Arbetstider är 07:30-16:00. (Heltid i sommar)
 • Placering: Helsingborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Ansök här