3 veckor sedan
Annons-ID: 15081016

Student sökes till finansbolaget Nstart!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid

Är du student och söker ett meriterande extrajobb att kombinera vid sidan av studierna? Är du dessutom intresserad av finansvärlden och önskar få mer praktisk kunskap inom området? Då kan tjänsten som kundservicemedarbetare till Nstart vara något för dig. Är du den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Om tjänsten

Finansbolaget Nstart grundades 2016 och hjälper kunder att få en mer hållbar privatekonomisk medvetenhet och skuldfrihet. Deras verksamhet bygger på att de lånar ut pengar till kunder i syfte att stärka sin kontroll över sin egen ekonomi och på så vis lösa gamla lån, skulder och krediter. Nstart befinner sig i en spännande fas med en intensiv utveckling och de söker nu en student som vill stötta dem i kundservicearbetet på deltid gentemot bolagets kunder. Tjänsten passar dig som önskar få in en fot i finansvärlden och som trivs med att arbeta i en kultur genomsyrad av en varm gemenskap, högt i tak och mycket skratt.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta deltid ca 1-2 dagar i veckan där schemat är relativt flexibelt utifrån dina studier. Nstart har störst behov av stöttning mellan den 25e och den 10e varje månad och du förväntas därför kunna arbeta som mest under denna perioden.

Du erbjuds

  • Meriterande erfarenheter inom finans samt möjligheten att knyta värdefulla kontakter inom finansvärlden.
  • Ett kul och långsiktigt extrajobb att kombinera vid sidan av studierna.
  • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din framtida karriär.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du framförallt arbeta med att ringa upp kunder där betalningar inte skett i tid samt koppla vidare mer komplexa ärenden och samtal till mer seniora kollegor i teamet. Med tiden kommer du även få ta dig an mer avancerade uppgifter och fler ansvarsområden vilket gör att man ständigt kommer utvecklas och utmanas i sin roll.

Vi söker dig som

  • Studerar på minst 50% på högskola eller universitet och förväntas studera minst 1 år till.
  • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift. Detta då arbetet kan förekomma på båda språken.

Det är meriterande om du:

  • Studerar en utbildning inom ekonomi eller finans.
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom service och/eller kundtjänst.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du har en hunger för att utvecklas och ta egna initiativ, är snabblärd och har lätt för att ta till dig ny information samt att du trivs med att arbeta i team. Vidare ser vi att du har en god känsla för kundservice och kommunikation.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 1-2 dagar i veckan
  • Placering: Linnégatan 22, Stureplan i Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du läsa mer om Nstart? Klicka här!

Ansök här