Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15017936

Student sökes som grafisk formgivare till produktionsbolag i Södertälje!

Snabbfakta

Stad:
Södertälje, Stockholm
Omfattning:
Deltid, 8-17, flexibelt
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Deltid, långsiktigt
Jobbkategori:
Grafisk designer
Startdatum:
Slutet på januari

Produktionsbolaget Mandarin älskar film, print och retusch – och söker nu dig som delar deras passion. Som en del av NORD DDB-gruppen arbetar Mandarin med spännande kunder och har med Studiochefen Olle i spetsen gedigen kunskap att dela med sig av till dig. Vem är du då? Kanske är du den personen som är svår att resa med eftersom du är uppslukad i din kamera för att ta de perfekta bilderna? Eller kanske är du den som gör en grön av avund för dina perfekt redigerade bilder på Instagram? Oavsett kan du InDesign/Photoshop som ett rinnande vatten och vill nu få arbetslivserfarenhet, cirka 10 h i veckan vid sidan av studierna, inom grafisk formgivning. Med ett stort hjärta välkomnar Mandarin dig med din ansökan!

Om tjänsten

Att Mandarin älskar film, print och retusch märks sekunden du kliver in på produktionsbolaget där det första som slår dig är den kreativa atmosfären. Du möts av cirka 10 kollegor, alltifrån studiochefen Olle till filmfotografer och retuschörer, som sitter uppslukade av sitt arbete. Tillsammans sitter de på andra våningen i en inspirerande miljö med utsikt över den grafiska studion med dubbel takhöjd.

Under din första dag blir du presenterad för studiechefen eller Art Directorn som hjälper dig komma igång med de brieferna som kommit upp, där du kommer arbeta med stillbild. Även om ni arbetar som ett team är du självständig i ditt arbete där Mandarin har ett stort förtroende för dig, då du kommer arbeta med utskick som går ut till uppemot miljoner läsare.

Förutom bild och retusch, så älskar Mandarin film – varvid de har sin egen utrustning, egna drönare och den stora studion som du kommer se över varje gång du arbetar. Se ett smakprov nedan!

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Mandarin AB. Uppdraget kommer att vara på deltid med arbetstider som varierar kring 10 h i veckan, beroende på vilka uppdrag Mandarin har. För rätt person kommer uppdraget att vara långsiktigt, där du kan ta mer och mer ansvar.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med formgivning och produktion till digitala och tryckta ytor. Exempelvis kommer du att arbeta med annonser eller annat tryckt marknadsföringsmaterial, med alltifrån att ta fram annonser från grunden till att ändra format och disponera om bild och text. Du kommer därefter skicka ut dessa till Mandarins kunder.

Tjänsten passar dig som är intresserad av bild och teknik samt dig som förstår de tekniska aspekterna i leverans, då det förväntas att du snabbt kan sätta dig in i den brief som kommer upp. I rollen finns otroliga utvecklingsmöjligheter då medarbetarna på Mandarin, som en del av NORDDDB-gruppen, har mycket kunskap och branscherfarenhet.

Vi söker dig som

 • Har stor passion för bild och form!

 • Är student på universitet/högskola på minst 50% och kommer studera i minst 1 år till, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

 • Har goda kunskaper i Photoshop och InDesign

 • Ha gjort print i InDesign och kunna visa upp detta

Det är meriterande om du…

 • Har relevant arbetslivserfarenhet från liknande arbete

 • Studerar du inom grafisk design eller liknande är det meriterande.

Då du kommer få ta ett stort ansvar gällande utskick till storkunder söker vi dig med tillit till den egna förmågan. Vi ser att du som person arbetar strukturerat med en stor förståelse för helheten. Samtidigt är du mycket noggrann även under högt arbetstempo för att utskick ska komma ut i tid med hög kvalitét. Eftersom du kommer arbeta i team ser vi även att du har god samarbetsförmåga.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: I slutet av januari

 • Omfattning: Deltid cirka 10 h i veckan under kontorstider, arbetstimmar kommer variera utefter behov

 • Placering: Södertälje

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mandarins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Mandarin är ett produktionsbolag som arbetar med film, retusch och print. Bolaget samarbetar och är en del av NORD DDB-gruppen och samarbetar därigenom med välkända storkunder. Läs mer på företagets hemsida!

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Tea Svensson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Tea Svensson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017936