3 veckor sedan
Annons-ID: 15090445

Student sökes som Butiksmedarbetare till Kakelspecialisten!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Årsta
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid, tre vardagar/vecka på ett rullande schema med eventuellt helgjobb

Är du student och vet du vad som krävs för att ge riktigt bra service genom försäljning? Söker du ett roligt deltidsjobb som du kan kombinera med dina studier? Då har du hittat ditt nya extrajobb! Vi söker en driven butikssäljare som vill ge högsta möjliga service till kunderna. Vi går igenom ansökningar omgående så ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval för den här tjänsten!

Om tjänsten

Just nu söker vi för Kakelspecialistens räkning studenter med energi och engagemang som vill jobba i en kundrådgivande roll hos dem där du får vara med kunden från första mötet till att de hittat sitt drömbadrum.

Med sin 2800 kvm stora butik är Kakelspecialisten en av de största butikerna i Skandinavien med fokus på kakel och badrum. Nu söker vi dig som är student med god känsla för service som under lång tid vill ha ett extrajobb tre vardagar i veckan, och eventuellt vara tillgänlig för att jobba någon lördag samt under sommaren. Har du egen bil finns gratis parkering, annars tar du dig hit från centralstationen på ungefär 20 minuter med hjälp av tunnelbanans gröna linje.

Kakelspecialisten är idag 10 heltidsarbetare där löpande utbildningar och en kultur man trivs i för att kollegorna hjälper och stöttar varandra i dagliga arbetet har resulterat i låg personalomsättning.

För dig innebär detta en gedigen introduktionsutbildning där du redan från starten kommer ingå i Kakelspecialistens mentorskapsprogram. Detta mentorskapsprogramet är något som dina blivande kollegor gick igenom under sin första tid och det gjorde dem både trygga och självgående i rollen.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kakelspecialisten. Uppdraget kommer att vara på deltid och fungerar samarbetet bra för alla parter kommer uppdraget sträcka sig till den dag du tar examen.

Du erbjuds

 • Ett roligt deltidsjobb med utvecklande arbetsuppgifter i ett sammansvetsat team
 • En engagerad konsultchef som kommer stötta och coacha dig i din karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

 • Aktiv försäljning i butik
 • Ge rådgivning till kunder, konsumenter, hantverkare och inredare gällande kakel och badrumsinredning
 • Ansvara för att varje kund känner sig välkommen och möts av den bästa tänkbara servicen i en inspirerande butik, där alla tillsammans på ett professionellt sätt bidrar till en god kundupplevelse

Tjänsten passar dig som är student och vill utvecklas ytterligare inom kundkontakt och kundrelationer. Då Kakelspecialisten ser långsiktigt på samarbetet ser vi också att du som tidigast har planerad examen VT 2024.

Vi söker dig som

 • Studerar på eftergymnasial utbildning och har minst 12 månader kvar av dina studier, och det är meriterande om du studerar inredning eller en byggrelaterad utbildning
 • Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift då båda språken förekommer i kunddialoger
 • Har möjlighet att arbeta tre vardagar i veckan, och vara tillgänglig för helgjobb ibland
 • Tidigare har erfarenhet av roller inom service med kundkontakt
 • Har rätt attityd, energi i dina kundmöten och högt engagemang

Det är mycket meriterande om du har produktkunskap om kakel och badrumsinredning.

Som person är du:

 • Driven
 • Framåt
 • Har förmågan att snabbt skapa tillit hos personer

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, tre vardagar/vecka på ett rullande schema med eventuellt helgjobb
 • Arbetstider: Kl. 12.00-19.15
 • Placering: Årsta

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Kakelspecialisten startade 1992 och hade från början sin butik och sitt lager i Globenområdet. 2011 gick flytten tre minuters bilfärd bort till Sockenvägen i Årsta och här finns man idag som marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar.

För dig som framtida kollega kan det vara viktigt att veta att Kakelspecialisten vet om vikten av att ha utbildad och kunnig personal. Detta innebär bland annat att du som nyanställd går igenom ett introduktionsprogram och därefter utbildas löpande på de produkter och system som ni erbjuder era kunder.

Ansök här