Sökresultat
3 veckor sedan
Annons-ID: 15024145

Student med koll på Linux och Python

Hos Skymill ges du som är student och tekniknörd chansen att få meriterande arbetslivserfarenhet vid sidan om studierna. Vi söker dig som vill arbeta i World Trade Centers toppmoderna lokaler tillsammans med ett litet familjärt team. Vi tror att du vi söker tycker att Windows är basic och att Linux känns mer spännande och något du vill utvecklas inom. Vi tror också att du har ett intresse för cloud-lösningar - Skymills expertområde!

Om tjänsten

Skymill är ett litet konsultbolag som just nu växer så det knakar och därför söker vi dig som är student vill skaffa dig värdefull erfarenhet hos ett företag med mycket spännande på gång. Hos Skymill finns stort utrymme att ta ansvar, jobba med spännande tekniker och kunder! De sitter i World Trade Center - ett företagshotell med moderna lokaler, restauranger och arbetsytor. Gemenskap och samarbete är A och O. Att medarbetarna titt som tätt ses för en AW är bara ett exempel på den goda stämningen som råder hos Skymill.

Du kommer att vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult hos Skymill en/två dagar i veckan.

Arbetsuppgifter

Som student kommer du att stötta befintlig Linux System Administrator och arbeta nära Daniel som är ansvarig för det operativa arbetet och har gedigen erfarenhet inom området. Tillsammans kommer ni att lägga upp en plan för hur du så bra som möjligt ska komma in i arbetet. Ingen dag är den andra lik i denna roll men vanliga arbetsuppgifter är att arbeta med server setups, scripting i Python/Batch och databaser. Du arbetar lösningsfokuserat och ser till att driften hålls igång i nära samarbete med utvecklare, projektledare och kund. Skymill är experter på molnbaserade lösningar för deras kunder och du kommer därför att få lära dig mer inom detta område!

Vi söker dig som

  • läser en pågående eftergymnasial utbildning inom IT/teknik och har minst ett år kvar av dina studier
  • grundläggande kunskap i Linux och Python
  • har ett stort intresse för cloudteknologi och vill lära dig mer

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med service eller support och gärna inom IT- eller teknikområdet. Det viktigaste i den här rollen är att du gillar att ta ansvar, är nyfiken och en tekniknörd som vill grotta in dig mer i teknikerna som Skymill arbetar med. I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid ditt intresse för rollen och dina personliga egenskaper.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: omgående

  • Omfattning: en / två gånger i veckan

  • Placering: World Trade Center i Malmö

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skymills önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Julia Szin consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Julia Szin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15024145