Sökresultat
1 månad sedan
Annons-ID: 15017557

Student med känsla för service som letar helg- och sommarjobb?

Är du studerande på minst 50% på högskola/universitet, vet vad som krävs för att ge riktigt bra service och går och längtar efter ett jobb där du får jobba varannan lördag från slutet av januari och som dessutom blir ett heltidsommarjobb i sommar? Då har du hittat ditt nya extrajobb! Just nu söker vi för Kakelspecialistens räkning studenter med energi och engagemang som vill jobba i en kundrådgivande roll hos dem där du får vara med kunden från första mötet till att de hittat sitt drömbadrum! Starten för ditt nya jobb är i slutet av januari och vi börjar gå igenom ansökningar redan den 2/1 så skriv en motivering som sprudlar energi och engagemang och ansök redan under julhelgen då vi tillämpar löpande urval för den här tjänsten!

Om tjänsten

Academic Work söker för kakelspecialisten dig som är student och vet att riktigt bra service kräver energi och engagemang. Du ska nämligen bli vår nya stjärna i vårt befintliga konsultteam om fyra personer som sedan våren 2018 arbetar i samma roll som du kommer få.

Kakelspecialisten är en helhetsleverantör av badrum. Nu söker man dig som är student med god känsla för service som under lång tid vill ha ett extrajobb varannan lördag och dessutom vill jobba heltid i sommar i deras butik i Årsta. Har du egen bil finns gratis parkering, annars tar du dig hit från centralstationen på ungefär 20 minuter med hjälp av tunnelbanans gröna linje.

Kakelspecialisten är idag 21 heltidsarbetare där löpande utbildningar och en kultur man trivs i för att kollegorna hjälper och stöttar varandra i dagliga arbetet har resulterat i låg personalomsättning.

För dig innebär detta en gedigen introduktionsutbildning där du redan från starten kommer ingå i Kakelspecialistens mentorskapsprogram. Detta mentorskapsprogramet är något som dina blivande kollegor gick igenom under våren 2018 och det gjorde dem både trygga och självgående i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kakelspecialisten. Uppdraget kommer att vara på deltid och fungerar samarbetet bra för alla parter kommer uppdraget sträcka sig till den dag du tar examen.

Arbetsuppgifter

Som rådgivare kommer du arbeta med alla delar av kundens resa från att ge ett bra och energifyllt första intryck när de kliver in genom dörrarna första gången, till att de funnit sitt nya drömbadrum. Det innebär att du kommer välkomna besökare i butiken och ge råd och svar på deras frågor, men efter att du blivit varm i kläderna, utbildats och sett och lärt av mer seniora kollegor är tanken att du även ska kunna hjälpa kunden hela vägen fram till att de köpt sitt nya badrum!

Tjänsten passar dig som är student och vill utvecklas ytterligare inom kundkontakt och kundrelationer. Då kakelspecialisten ser långsiktigt på samarbetet ser vi också att du som tidigast har planerad examen VT 2020.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är student på minst 50% på högskola/universitet, behärskar svenska och engelska väl i båda tal och skrift och kan jobba varannan lördag. Dessutom längtar du efter att jobba heltid i sommar för att fylla på studentkassan inför höstterminen och har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt. Som vi redan varit inne på är det för den här rollen viktigt att du har rätt attityd, energi i dina kundmöten och högt engagemang.

 • student på minst 50% vid en eftergymnasial utbildning
 • behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift då båda språken förekommer i kunddialoger
 • du har möjlighet att arbeta varannan lördag och vill jobba heltid i sommar
 • har tidigare erfarenhet av roller inom service med kundkontakt
 • har rätt attityd, energi i dina kundmöten och högt engagemang

Som person är du driven, framåt och har förmågan att snabbt skapa tillit hos personer.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: slutet av januari

 • Omfattning: varannan lördag + heltid i sommar. Det finns även chans att jobba mer om ditt schema tillåter samt att det sammanfaller med när Kakelspecialisten har behov.

 • Lön: enligt överenskommelse

 • Placering: Stockholm, Årsta

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kakelspecialistens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Kakelspecialisten startade 1992 och hade från början sin butik och sitt lager i Globenområdet. 2011 gick flytten tre minuters bilfärd bort till Sockenvägen i Årsta och här finns man idag som marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar.

För dig som framtida kollega kan det vara viktigt att veta att Kakelspecialisten vet om vikten av att ha utbildad och kunnig personal. Detta innebär bland annat att du som nyanställd går igenom ett introduktionsprogram och därefter utbildas löpande på de produkter och system som ni erbjuder era kunder.

Vill du läsa ännu mer om Kakelspecialisten och få en försmak om hur butiken ser ut? Här är en länk till Kakelspecialistens hemsida

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Per Carnestedt consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Per Carnestedt eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts03@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017557