1 vecka sedan
Annons-ID: 15081170

Student med känsla för sälj/service som letar helg och extrajobb?

Är du studerande på minst 50% på högskola/universitet, vet vad som krävs för att ge riktigt bra service genom försäljning och går och längtar efter ett jobb där du får jobba minst en vardag i veckan och varannan lördag? Då har du hittat ditt nya extrajobb! Just nu söker vi för Kakelspecialistens räkning studenter med energi och engagemang som vill jobba i en kundrådgivande roll hos dem där du får vara med kunden från första mötet till att de hittat sitt drömbadrum! Starten för ditt nya jobb är ASAP och vi börjar gå igenom ansökningar omgående så ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval för den här tjänsten!

Om tjänsten

Med sin 2800 kvm stora butik är Kakelspecialisten en av de största butikerna i Skandinavien med fokus på kakel och badrum. Nu söker man dig som är student med god känsla för service som under lång tid vill ha ett extrajobb en vardag i veckan, varannan lördag och dessutom vill jobba heltid under julen och sommaren i deras butik i Årsta. Har du egen bil finns gratis parkering, annars tar du dig hit från centralstationen på ungefär 20 minuter med hjälp av tunnelbanans gröna linje.

Kakelspecialisten är idag 10 heltidsarbetare där löpande utbildningar och en kultur man trivs i för att kollegorna hjälper och stöttar varandra i dagliga arbetet har resulterat i låg personalomsättning.

För dig innebär detta en gedigen introduktionsutbildning där du redan från starten kommer ingå i Kakelspecialistens mentorskapsprogram. Detta mentorskapsprogramet är något som dina blivande kollegor gick igenom under sin första tid och det gjorde dem både trygga och självgående i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Kakelspecialisten. Uppdraget kommer att vara på deltid och fungerar samarbetet bra för alla parter kommer uppdraget sträcka sig till den dag du tar examen.

Arbetsuppgifter

Vi söker en driven säljare som vill ge högsta möjliga service till våra kunder. Arbetet innebär aktiv försäljning i butik, att ge rådgivning till kunder, konsumenter, hantverkare och inredare gällande kakel och badrumsinredning. Du ansvarar för att varje kund känner sig välkommen och möts av den bästa tänkbara servicen i vår inspirerande butik, där vi tillsammans på ett professionellt sätt bidrar till en god kundupplevelse.

Tjänsten passar dig som är student och vill utvecklas ytterligare inom kundkontakt och kundrelationer. Då kakelspecialisten ser långsiktigt på samarbetet ser vi också att du som tidigast har planerad examen HT 2023.

Vi söker dig som

  • student på minst 50% vid en eftergymnasial utbildning, det är meriterande om du studerar inredning eller en byggrelaterad utbildning
  • behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift då båda språken förekommer i kunddialoger
  • du har möjlighet att arbeta en vardag i veckan och varannan lördag samt vill jobba heltid i jul och sommar
  • har tidigare erfarenhet av roller inom service med kundkontakt
  • har rätt attityd, energi i dina kundmöten och högt engagemang

Det är mycket meriterande om du har produktkunskap om kakel och badrumsinredning.

Som person är du driven, framåt och har förmågan att snabbt skapa tillit hos personer.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: omgående
  • Omfattning: introduktionspass + en vardag i veckan, varannan lördag + heltid i jul och sommar. Det finns även chans att jobba mer om ditt schema tillåter samt att det sammanfaller med när Kakelspecialisten har behov.
  • Placering: Stockholm, Årsta
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kakelspecialistens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Information om företaget

Kakelspecialisten startade 1992 och hade från början sin butik och sitt lager i Globenområdet. 2011 gick flytten tre minuters bilfärd bort till Sockenvägen i Årsta och här finns man idag som marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar.

För dig som framtida kollega kan det vara viktigt att veta att Kakelspecialisten vet om vikten av att ha utbildad och kunnig personal. Detta innebär bland annat att du som nyanställd går igenom ett introduktionsprogram och därefter utbildas löpande på de produkter och system som ni erbjuder era kunder.

Vill du läsa ännu mer om Kakelspecialisten och få en försmak om hur butiken ser ut? Här är en länk till Kakelspecialistens hemsida.

Ansök här