Sökresultat
1 dag sedan
Annons-ID: 15020003

Student med intresse för teknik till Alfa Laval!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Tumba
Omfattning:
Deltid, 8-17, flex
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, 6 månader med chans till förlängning
Jobbkategori:
Administratör (kontor/administration)
Startdatum:
Så snart som möjligt

Är du student och vill få ett varierande extrajobb och samtidigt en fot in på ett globalt och innovativt teknikföretag? Här har du med ett öga för detaljer och en hög dos av flexibilitet chansen att redan nu ta ett viktigt steg i din karriär!

Om tjänsten

Academic Work söker för Alfa Lavals räkning en Teknisk administratör. Du kommer att arbeta ca 2 dagar i veckan fördelat på heldagar eller halvdagar beroende på hur ditt schema i skolan ser ut. Det kommer även finnas möjlighet att jobba vissa pass hemifrån, men de flesta passen arbetas på vår kunds kontor i Tumba. I rollen som Teknisk administratör kommer du vara en del av team Tehcnical documentation, som idag består av 6 personer. Du kommer till en början att få en introduktion där du arbetar tätt tillsammans med en kollega.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Alfa Laval. Uppdraget kommer att vara på deltid och pågår tillsvidare under din studieperiod, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk Administratör kommer du arbeta med administration kopplat till översättningar av tekniska dokument tillhörande företagets produkter, det kan till exempel röra sig om olika manualer.

Du kommer till exempel att:

 • Ta emot order på översättning och ha kontakt med interna beställare

 • Skicka iväg jobb för översättning till leverantörer och tillsammans med dem säkerställa en tidsplan

 • Arbeta med desktop publishing för att säkerställa layouten på översättningarna

 • Ta emot beställningar på reservdelskataloger samt generera och färdigställa dessa

Tjänsten passar dig som vill få meriterande erfarenhet vid sidan av studierna hos ett företag som kan ge dig framtida karriärmöjligheter.

Vi söker dig som

 • Är student på högskola/universitet med minst två år kvar av studierna. Meriterande om man har längre tid kvar på studierna.

 • Har ett teknikintresse

Vilken studieinriktning du har spelar ingen roll, då det är dina personliga egenskaper som är viktiga. För att trivas i rollen ser vi att du är noggrann och har ett öga för detaljer. Som person är du också kundfokuserad då du kommer ha mycket kontakt med interna beställare. Vidare har du en bra förmåga att strukturera upp ditt arbete, men kan samtidigt snabbt anpassa dig om förutsättningarna förändras. Vi ser att du har denna flexibilitet i din personlighet och i dina studier så du har möjlighet att ändra din tidsplan om det skulle behövas.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Så snart som möjligt

 • Omfattning: Ca 2 dagar i veckan, 8–17 med flex

 • Placering: Tumba

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Mathilda Syrén consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Mathilda Syrén eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på sts02@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020003