1 vecka sedan
Annons-ID: 15090773

Student med inriktning mot sälj till Consupedia

Har du ett intresse för hållbarhet, klimatfrågor och rättvisa? Vill du få erfarenhet av detta redan under studierna? Nu finns möjligheten för dig som studerar inom hållbarhet, marknadsföring, sälj eller relevant område att bli en del av en innovativ och högt aktuell verksamhet. I denna tjänst kommer du att arbeta på ett företag som strävar efter att skapa en mer hållbar framtid för oss och vår planet. Läs mer nedan!

Om tjänsten

Consupedia har utvecklat världens största hållbarhetsdatabas och deras unika process sätter en ny standard för utvärdering av livsmedelsprodukters hållbarhet. De ger oss en obegränsad mängd hållbarhetsinformation såsom påverkan på klimat, biologisk mångfald och social rättvisa. Deras arbete hjälper kunderna att bli mer medvetna om sin roll när det gäller att bidra till en bättre värld. Du kommer att tillhöra ett team på 8 personer i tech- och säljroller som har det gemensamma högt uppsatta målet att arbeta för att bidra till en bättre värld.

I den här tjänsten kommer du att följa upp marknadsmöjligheter som öppnats upp för Consupedia. Du kommer att kontakta aktörer på marknaden för att presentera Consupedias erbjudande och tjänst.

Detta är ett deltidsuppdrag där du kommer att arbeta cirka 8-10 timmar / vecka och om samtliga parter är nöjda med samarbetet är förhoppningen att kunna övergå i en heltidsanställning vid avslutad utbildning. Du kommer att vara en nyckelspelare för att nå ut till med Consupedias tjänst och erbjudande till en bredare marknad och stärka samarbetena.

Du erbjuds

 • Möjligheten att utveckla företagets erbjudande och tjänst
 • Flexibla arbetstider som kan anpassas efter ditt studieschema
 • Framtida möjligheter att eventuellt utöka ditt ansvar då rollen fortfarande är formbar

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat:

 • Kontakta aktörer på marknaden över telefon och mail
 • Presentera Consupedias tjänst och erbjudande
 • Samarbeta med säljarna

Vi söker dig som

 • Studerar för närvarande inom ett relevant område, till exempel hållbarhet, marknadsföring, sälj eller liknande
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal. Då det ansvänds i det dagliga arbetet
 • Har ett intresse för klimatet och vill arbeta för en bättre planet
 • Har ett intresse för att nätverka och säljrelaterade uppgifter, meriterande om du har arbetsliverfarenhet av det.

Som person är du:

 • Serviceinriktad
 • Uthållig
 • Kommunikativ

För att både lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en person som har en god förmåga att arbeta flexibelt och ha förmågan att arbeta med andra. Du har ett starkt engagemang och blir motiverad av möjligheten att nätverka och ha ett brett kontaktnät. Slutligen tror vi att du är en person som är uthållig, social och har en positiv inställning till att driva ditt arbete framåt.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 8-10 timmar/veckan
 • Placering: Stockholm, med möjlighet att arbeta remote

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Consupedia har utvecklat världens största hållbarhetsdatabas för livsmedel tillsammans med Högskolan i Dalarna och Kungliga Tekniska Högskolan. Consupedias databas innehåller omfattande hållbarhetsinformation om mer än 250 000 produkter på den svenska marknaden. Deras unika process sätter en ny standard för utvärdering av livsmedelsprodukters hållbarhet och låter oss tilldela varje ingrediens i en livsmedelsprodukt en obegränsad mängd hållbarhetsinformation såsom påverkan på klimat, biologisk mångfald och social rättvisa. Deras kunder är bland annat Reitan och Martin & Cervera.

Ansök här