1 vecka sedan
Annons-ID: 15087899

Student? Bli Ecsters nästa kundservice-stjärna!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Valhallavägen
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid

Vi söker just nu dig som vill ta dig an ett riktigt roligt extrajobb vid sidan av dina studier. Vill du börja utvecklas inom kundservice och ta dig an ett långsiktigt extrajobb så hade jag läst vidare om jag vore du! Är du en driven och serviceinriktad person som vill utvecklas på ett spännande finansbolag? Skicka din ansökan redan idag - vi arbetar löpande med urval.

Om tjänsten

Vi söker drivna och serviceinriktade studenter för extrajobb i Ecsters kundservice. Som medarbetare inom Customer Service har du ett stort och viktigt ansvar som Ecsters ansikte utåt. Du kommer arbeta i ett härligt gäng som ser till att stötta och lyfta varandra. Teamet har som målsättning att göra skillnad i varje kundmöte och ge varje kund en positiv upplevelse för att ha nöjda och lojala kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att lösa kunders ärenden genom att hjälpa och guida via telefon, chatt och mejl.

För att ge dig rätt förutsättningar kommer du att i samband med jobbstart genomgå en gedigen introduktion till arbetet genom olika utbildningar där du lär dig arbetet genom teoretiska och praktiska övningar, bland annat medlyssning. Utbildningsprocessen sker stegvis under cirka 6 månader - vilket gör att vi söker dig som är motiverad och vill utvecklas i ett långsiktigt extrajobb.

Arbetstiderna kommer att variera och arbetspassen är förlagda på vardagar mellan cirka 08:30-18:30. Du kommer erbjudas möjligheten att anpassa dina arbetspass efter ditt studieschema samt möjligheten att boka in dig på pass i Academic Works smidiga schemaläggningssystem. Du förväntas lägga dig tillgänglig för arbetspass cirka 15-20 timmar (2 - 2,5 heldagar) per vecka för att hålla dina kunskaper uppdaterade samt för att ge dig själv de bästa förutsättningarna för att lyckas i rollen.

Du erbjuds

 • Ett långsiktigt och meriterande extrajobb vid sidan av dina studier
 • Möjligheten att jobba under lov och ledigheter
 • En dedikerad konsultchef från Academic Work som följer upp din trivsel och utveckling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Hjälpa och lösa kundärenden kring kundens engagemang via telefon, mejl och chatt.

Vi söker dig som

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och positiva inställning - då Ecster, precis som vi på Academic Work, tror och vill satsa på potential.

För att lyckas och trivas bra i rollen ser vi att du är serviceminded, nyfiken och driven. Du är genuint intresserad av att ge riktigt bra kundservice och bidrar med ett positivt och proffsigt kundbemötande. Som person tar du mycket eget ansvar för ditt arbete och har en stor vilja att lära.

Vi söker dig som

 • Studerar på universitet / högskola och har minst 2 år kvar av dina studier
 • Har flytande kunskaper i svenska och engelska, i både i tal och skrift

Det är meriterande om du

 • Har erfarenhet av kundservice och/eller kundbemötande i en tidigare roll
 • Har erfarenhet av att arbeta med kreditgivning
 • Har språkkunskaper utöver svenska och engelska

Som person är du:

 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Driven & nyfiken
 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 15-20 timmar per vecka
 • Placering: Centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Ecster erbjuder betallösningar för både säljföretag och konsumenter, deras vision är att bidra till en hållbar handel. Ecster hjälper säljföretag att hitta rätt betallösningar och skapa bättre köpupplevelser genom hela köpet. Målet är att skapa nöjda och återkommande kunder, oavsett när och var affären äger rum. Till deras konsumenter erbjuder de betaltjänster som ger bättre koll på inköpen och ökat köputrymme. Ecsters huvudkontor ligger i Stockholm och vi verkar i både Sverige och Finland.

Ansök här