2 veckor sedan
Annons-ID: 15084022

Strategisk inköpare av marknadsföringstjänster till E.ON

Snabbfakta

Stad:
Malmö
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Flexibelt
Övrigt:
Heltid

Har du tidigare erfarenhet av strategiska förhandlingar och inköp av tjänster? Är du dessutom lyhörd, initiativtagande och vill arbeta i ett kreativt team tillsammans mot ett hållbart samhälle? Då är vi övertygande om att det finns mycket du kan bidra med till E.ONs verksamhet! El- och marknadsbranschen är hetare än någonsin och du har nu en unik möjlighet till ett spännande uppdrag inom inköp. SÖK NU!

Om tjänsten

E.ON Sverige levererar el, värme och smarta energilösningar till cirka 1 miljon privat- och företagskunder runt om i Sverige. Huvudkontoret är beläget i Malmö och runt om i Sverige jobbar över 2000 engagerade medarbetare. Vill du också vara med och bygga framtidens E.ON?

I rollen som Strategisk Kategoriinköpare kommer du att stötta Brand and Marketing teamet. Ett kreativt team med god tillvaro och hög affärsmässighet där du kommer ansvara för upphandling och inköp av marknadsföringstjänster. Utöver marknadsföring kommer du stötta säljorganisationen med säljleverantörer. För att lyckas i denna roll tror vi därför att du inte bara jobbat med inköp i 3-5 år, utan också är van vid att hantera olika stakeholders medan du ser strategisk på de beslut du tar till förmån för E.ONs långsiktiga tillväxt och vinning.

Du erbjuds

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos E.ON. Uppdraget planerar att sträcka sig 6 månader med god chans till förlängning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för hantering, upphandling, uppföljning med leverantörer och rapportering
 • Hantera upphandlingsprocessen från efterfrågan/marknadsanalys, RFI, RFP, förhandlingar, kontrakt och leverantörsimplementering
 • Utveckla leverantörsportföljen genom att hitta nya och hållbara leveranskanaler.
 • Utveckla avtalsportföljen genom att stötta verksamheten vid implementering av avtal, förvaltning av avtal och i andra avtalsrelaterade diskussioner med leverantörer
 • Anbudsplanering och implementering av handlingsplaner
 • Delta i leverantörsuppföljningen genom att säkerställa KPI:er och utföra regelbundna leverantörskontroller

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom inköp, marknad eller försäljning
 • Har en tydlig erfarenhet av inköpsarbete - gärna strategiskt med fokus på inköp av tjänster
 • Har god förhandlingsvana
 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du tidigare arbetat i projekteam eller har någon form av arbetslivserfarenhet inom marknadsföring.

Som person tycker du om att arbeta strukturerat, har en hög affärsmässighet och tycker om att utmana befintliga arbetssätt då du drivs av att hitta effektivare och roligare sätt att arbeta på!

Övrig information

 • Start: Flexibelt enligt överenskommelse, gärna innan årsskiftet.
 • Omfattning. Heltid
 • Placering: Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här