6 dagar sedan
Annons-ID: 15063544

Staffing Service Assistant till våra Stockholmskontor

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Torsplan
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid

Vill du komplettera dina studier med ett meriterande deltidsjobb hos oss på Academic Work? För att fortsätta ha branschens nöjdaste kunder utökar vi nu vårt Staffing Service-team! Vi söker dig som älskar problemlösning, kundkontakt och vill leverera service i världsklass. Trivs du med att ha mycket eget ansvar och många bollar i luften i ett energiskt och ambitiöst företag? Sök då tjänsten som Staffing Service Assistant redan idag!

Om tjänsten

Så här beskriver en av våra Staffing Service Assistants sin roll:

" Att arbeta som SSA har gett mig mer än något annat arbete på sidan av mina studier har gjort. Det är en rolig roll med möjligheter att lära sig något nytt varje dag när en ny utmaning uppstår. Som SSA har man mycket ansvar vilket har varit spännande och givande. Med mycket ansvar ökar mitt engagemang för arbetsuppgifterna och jag lär mig otroligt mycket i processen. Detta är en roll för den som vill utvecklas, få en bättre förståelse för världen av konsulter och samtidigt ha otroligt kul i en trivsam arbetsmiljö! "

Ditt team och ansvarsområde

I rollen som Staffing Service Assistant kommer du att tillhöra ett team som arbetar med våra studentpooler och bemannar för några av våra största kunder. Det är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat och studentpoolernas fortsatta utveckling och tillväxt.

Din chef och din utveckling

Din chef är Alina Finnberg och hon arbetar som Staffing Service Manager. I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån kontorets behov. Vi har valt att ha operativa chefer för att du ska få bästa stöd i din roll. Vi har ett dedikerat utvecklingsprogram där du i din roll som Staffing Service Assistant har en tydlig utvecklingsplan på årsbasis för att utveckla dina förmågor och vässa dina kompetenser. Vårt utbildningsprogram heter Career Steps och programmet följs upp löpande av din chef.

Arbetsuppgifter

 • Ansvara för bemanning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov
 • Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet.
 • Boka in personal och lösa schemaluckor vid sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter.
 • Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter.
 • Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt.
 • Arbeta i helgjouren

Vi söker dig som

 • Är student och tar examen tidigast juni 2024 dvs. har 3 hela terminer kvar, gärna inom personal, ekonomi eller liknande och eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte åker på utlandstermin innan dess
 • Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och har en god engelska, eftersom arbetsuppgifterna innebär mycket kontakter med kunder och konsulten på båda språken

Vad är önskvärd erfarenhet?

 • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter

Som person ser vi att du är

 • Problemlösande
 • Strukturerad
 • Serviceinriktad
 • Självgående
 • Kommunikativ

Vår kultur #weareacademicwork

Dina förmåner

We reward ambition. Det betyder att i din roll som Staffing Service Assistant kommer du att utvecklas genom vårt utbildningsprogram Career Steps. Dina karriärvägar hos oss styr du själv och vi ger dig förutsättningarna.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 10-15 h/vecka
 • Placering: Solnavägen 3H, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart. För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök här på annan site