3 veckor sedan
Annons-ID: 15062498

Sportway söker installatörer som vill vara på resande fot!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Utgår från Hammary Sjöstad men resande
Omfattning:
Heltid, Kontorstider, ibland kvällar
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Installatör
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Vill du arbeta på ett ungt företag i framåtmarsch och få möjlighet att bidra till en spännande tillväxtresa? Nu söker vi dig som är en självutnämnd handy-man eller woman och vill jobba i en roll som installatör och montör där du får åka land och rike runt för att ge tittare och idrottsrörelsen den bästa möjliga servicen!

Om tjänsten

Sportway grundades 2014 och erbjuder helhetslösningar inom live- och videostreaming av idrottsevenemang. De kan med hjälp av den senaste tekniken och AI livestreama alla möjliga sportevenemang i hela Europa och har sedan början av 2020 installationer som täckte idrottsarenor i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tjeckien.

Bolaget består i dagsläget av cirka 30 personer som arbetar mot det gemensamma målet att erbjuda den bästa helhetslösningen för live och on-demand videostreaming till ligor, klubbar och idrottsföreningar för att säkerställa att alla sporter är tillgängliga för alla. Sportway är inne i en period av stark tillväxt och behöver därför stärka upp sin organisation med flera drivna installatörer som kommer utgå från kontoret i Hammarby Sjöstad men även till stor del befinna dig på resande fot till och från olika idrottshallar och arenor där du installerar utrustningen.

Sportway söker dig som är i början av sin karriär och som vill vara med på deras tillväxtresa.

Du erbjuds

  • Ett ung och snabbt växande företag som värdesätter hårt arbete och att ha roligt tillsammans
  • Ett sammansvetsat team som har nöjet att få bidra till toppklassiga helhetslösningar för idrottsrörelsen
  • Stora utvecklingsmöjligheter internationellt och inom Sverige

Arbetsuppgifter

Som Installatör kommer du vara med i hela processen för installationer av utrustningen, allt från planering av arbete till att genomföra installationer på arenor och idrottshallar.

Du som söker rollen har troligtvis en hög yrkesstolthet och tycker det känns roligt att befinna dig på nya platser varje dag. Installationerna i sig är inte så komplexa men det är av stor vikt att allt går rätt till för att problem inte ska uppstå senare. I vissa arenor och hallar är förutsättningarna olika så de kommer kräva att du kan ta egna initiativ och leta reda på rätt personer i hallarna, t.ex vaktmästare och kravställa mot dessa parter.

Vi söker dig som

  • Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller bygginriktning
  • Har B-körkort och trivs med tanken på att resa inom Sverige och, vid behov, även utanför Sverige
  • Känner dig välbekant med verktyg såsom skruvdragare, mejsel och såg
  • Har möjlighet att arbeta vardagskvällar och helger
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Trivs i en roll där du arbetar med dator och telefon som ditt främsta arbetsverktyg

Det är meriterande om du:

  • Har ett sportintresse

Som person har du ett stort driv och passion för ditt arbete. Att alltid ge bästa möjliga service är en självklarhet för dig och du trivs att samarbeta med andra, men kan även arbeta självständigt och ”äga” arbetsuppgifter. Du är lösningsorienterad och inte rädd för att hugga i där det behövs. Avslutningsvis trivs du med att arbeta med drivna och sociala kollegor och du bjuder gärna på dig själv för att bidra till en go stämning på arbetsplatsen.

ÖVRIG INFORMATION

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Sportway är ett produktionsbolag som använder AI för att automatisera livesändning av idrott och finns i fler än 400 sportanläggningar fördelade över fem länder. Sportway samarbetar i Sverige med Svenska ishockeyförbundet och bolagets teknik används bland annat för att livesända just ishockey men även andra idrotter.

Ansök här