3 månader sedan
Annons-ID: 15072399

Sök till AW Academy och bli integrationsutvecklare hos Swedwise!

Har du en dröm om att arbeta med integrationsutveckling som IT-konsult, men saknar rätt utbildning eller bakgrund för att uppfylla din önskan? Nu har du möjligheten att genom AW Academy utbilda dig inom integrations-programvaran MuleSoft, för att kickstarta din nya karriär hos Swedwise efter avslutad examen!

Om tjänsten

Om du drömmer om ett karriärbyte inom IT-branschen är det nu dags att agera: AW Academy kommer hösten 2022 att utbilda integrationskonsulter som efter avslutad intensivutbildning kommer anställas av Swedwise för att arbeta som Mulesoft-konsult efter examen. Ingen tidigare erfarenhet inom området behövs, men motivation, förmågan att lära och viljan att arbeta är avgörande.

Vad är integration?

IT-integration, eller systemintegration är enkelt förklarat är det kopplingen mellan olika system där information antingen skickas eller samlas in från ett system till ett annat. Det innebär att arbeta med olika affärsområden, olika branscher, olika leverantörer och olika kunder - samtidigt. Integration är något mer komplext än vanlig systemutveckling, vilket gör att du behöver ha en bredare förståelse för olika systemarkitekturer.

Varför ska man arbeta med systemintegrationer inom Mulesoft?

MuleSoft är den ledande plattformen för API:er, integration och applikationsnätverk! Det är en unikt byggd integrerad lösning för att designa, utvecklas, säkra, förvalta och drifta API:er och integrationer. Du kommer ha en stor variation i dina arbetsdagar och arbeta mot olika system, affärsbehov och krav.

Swedwise specialitet är att hjälpa organisationer digitalisera sin verksamhet genom att skapa snabbare och mer flexibla informationsflöden utan att äventyra säkerheten eller integritet hos befintliga och kommande system. Swedwise har mångårig och högt värderad erfarenhet av systemintegration, och med dagens integrationsutmaningar krävs den senaste generationens lösningar, både on-prem och i molnet.

Vi erbjuder:

· Kostnadsfri intensivutbildning med effektiva och praktiska lärarledda studier

· Fast anställning genom Academic Work på Swedwise

· En effektiv väg till en ny karriär utan tidigare branschbakgrund

Du kommer bland annat arbeta med:

· Kartläggning av kundernas behov

· Skapa lösning för kunden

· Implementering av lösningen

· Felsökning

· Testning, underhåll och problem/bugglösning

Utbildningsinnehåll:

· Certifikat i Mulesoft-utveckling

· Java programmering

· Databaser och grundläggande data

· Integrationskoncept och Mulesoft-infrastruktur

· Integrationssäkerhet

· Testning, dokumentation och felsökning

För att möta marknadens behov samarbetar Academic Work och AW Academy med Swedwise för att öppna dörren till fler talanger som vill bidra med kompetens, engagemang och nyfikenhet. Genom programmet i Mulesoft ger vi dig grunderna du behöver för att påbörja en ny karriär som integrationsutvecklare hos Swedwise. Du kommer genomgå en unik utbildning där du verkligen får gå på djupet inom Mulesoft.

Arbetsuppgifter

INFORMATION OM UTBILDNINGEN

Utbildningsmetodiken på AW Academy bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som inte räds en spännande utmaning. Vår pedagogik grundar sig i aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo, samarbeten i team och ständig feedbackdialog.

Välkommen in på AW Academy för att läsa mer och se varför våra tidigare konsulter rekommenderar AW Academy.

Uppstartskväll: 8/9

Förstudier: 9/9-9/10

Utbildningsstart: 10/10

Examensdag: 13/1-23

Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl: 09.00-17.00

Utbildningsort: Utbildning erbjuds såväl remote som från campus i Stockholm

Arbetsort efter avslutad utbildning: Hos Swedwise i Stockholm

Vi söker dig som

 • Är över 18 år
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
 • Har klarat samtliga tre inledande tester med fokus på förmågor
 • Har ett stort intresse för IT och teknik
 • Har en stark motivation för programmet

För att ha fallenhet för konsultrollen behöver du ingen tidigare erfarenhet av IT, men du måste ha rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang för att påbörja din nya karriär.

De personliga egenskaper vi söker hos dig är:

 • God problemlösningsförmåga
 • God samarbetsförmåga
 • Ansvarstagande
 • Uthållig

PRAKTISK INFORMATION

 • Vi arbetar utifrån löpnade urval och processen består av tre tester och två intervjuer. Du behöver klara samtliga tester för att kunna skicka in din ansökan. Öka därför dina chanser att få en plats genom att genomföra testerna så snart som möjligt!
 • Har du specifika frågor om AW Academy och utbildningen besvaras dessa via mail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen.
 • Du söker till AW Academy genom att klicka på ”Ansök här”. Glöm ej att bifoga ditt CV. I denna rekryteringsprocess fokuserar vi mer på din motivation än tidigare erfarenhet.

Information om företaget

Swedwise är ett IT-bolag som sedan 2010 erbjuder mjukvarulicenser, konsultation, mjukvaruutveckling och support, med ambitionen att spara tid och energi till sina kunder. Vi söker alltid de enklaste, snabbaste och mest effektiva lösningarna. Med våra medarbetares kompetens och våra kundanpassade lösningar levererar vi med hög kvalitét inom informationshantering och systemintegration.

Swedwise kännetecknas av en stark decentralisering och ett stort individuellt inflytande och ansvar. Organisationen består av kvalificerade individer och är uppbyggt i små team med en mycket platt organisation, vilket möjliggör en stark närvaro och ett stort engagemang!

Ansök här på annan site