3 dagar sedan
Annons-ID: 15081496

Självgående Distriktssäljare till Chefs Culinar

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Göteborg
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Lockas du av möjligheten att få vara med och starta upp och etablera en helt ny marknad och samtidigt skapa långsiktiga kundrelationer? Har du både erfarenhet av och kontaktnät inom restaurangbranschen och dessutom trivs med försäljning? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Chefs Culinar är en familjeägd restauranggrossist som grundades 1974 av Gerhard Lütje med en verksamhet på sex europeiska marknader idag och har sedan start kännetecknats av deras personliga kontakt och närhet till kunder. Med mer än 50 års erfarenhet som leverantör till restauranger, caféer samt storkök och som fullsortimentgrossist kan Chefs Culinar erbjuda sina kunder tillgång till ett sortiment med fler än 20.000 unika artiklar. De är IFS-, MSC-, ASC-, EKO-, och ISO 14001-certifierade och vill hjälpa till att stärka banden mellan producent och kund.

Med en växande verksamhet i Malmö och inom Skåne är det nu tid för Chefs Culinar att etablera sig på marknaden i Göteborg. Till denna etablering söker de en självgående och relationskapande Distriktssäljare som med sitt kontaktnät inom restaurangbranschen kan sätta Chefs Culinar på kartan.

Arbetsuppgifter

Som Distriktssäljare kommer du att driva all kontakt och relationsskapande gentemot kunder i centrala Göteborg. Huvudsakligen kommer du att bygga långsiktiga relationer men framför allt få igång en helt ny kundkrets och driva försäljning mot nya och befintliga kunder. I din roll har du det yttersta ansvaret för försäljningen i Göteborg och är ansvarig över hela försäljningsprocessen, från prospektering och kallsamtal till möten, presentationer och support efter avtalsskrivning. Utöver det ingår även;

  • Prospektering och analys av marknaden för potentiella kunder och deras behov
  • Ansvara för att kontinuerligt upprätthålla ett aktuellt kundregister och skapa egna strukturer för information och kommunikation internt såväl som externt
  • Ständigt finna nya vägar till möten med potentiella kunder såsom nätverksträffar, konferenser eller events

Vi söker dig som

För denna tjänst lägger vi mycket stor vikt vid din förankring, erfarenhet och etablering inom restaurangbranschen, speciellt i Göteborgs-området. Vi tror också att det är en fördel om du har förståelse för hur det är att driva din egna verksamhet då tjänsten består av ett stort entreprenörskap med fokus på både det självständiga operativa, men också strategiska arbetet. Vidare ser vi en framgångsfaktor om du har jobbat med uppsökande försäljning och kundkontakt sedan tidigare. Vi söker även dig som har ett passionerat intresse av att ständigt skapa nya relationer men också tycker om att komma till avslut för uppnå en gemensam framgång hos både kund och Chefs Culinar.

Vi ser gärna att du är målmedveten, utåtriktad och har lätt att bygga relationer och förtroende. Då du kommer att vara den ende anställde i Göteborg är det viktigt att du är självgående som person och trivs med att ta ägandeskap för ditt ansvarsområde. Det är en dynamisk roll med flera kontaktytor och kundbredd därav ser vi också att du kan balansera ett högt tempo, snabba beslut med en hög affärsmässighet och professionalitet med hög kvalité.

För tjänsten krävs också B-körkort samt skriftlig och muntlig kommunikation på svenska och engelska.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

För mer information om Chefs Culinar - klicka här!

Ansök här