1 månad sedan
Annons-ID: 15082969

Servicetekniker till Rekal!

Snabbfakta

Stad:
Västerås
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Januari
Övrigt:
Heltid

Är du Rekals nya servicetekniker med ett härligt driv och vill bli en del av deras framtidsvision? Till Rekal erbjuder vi nu en varierande roll med personliga möten och tekniska utmaningar ute hos deras kunder. Vi söker en servicetekniker som kommer vara kundernas expert och stötta med förebyggande service och underhåll. Trivs du därför i en flexibel roll där du själv ansvarar för att driva arbetet framåt och leverera bästa service ut till era kunder, då har vi tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Vill du bli en del av Rekal?

Rekal är idag ett av Sveriges ledande företag i branschen. Företaget har sedan 1987 försett professionella användare inom hotell-, restaurang, livsmedelsindustrin och sjukvårdssektorn med utbildning, produkter och system för rengöring, hygien och desinfektion.

Bakgrunden till denna rekrytering är att Rekal expanderar och behöver därför stärka upp teamet med en till Servicetekniker. Rollen innebär att du utgår hemifrån med Rekals företagsbil och själv sköter orderregistrering, tidrapportering och rapportering till kunderna. Arbetsuppgifterna består av förebyggande underhåll, akuta reparationer, monteringar och kundvårdande aktiviteter som utbildning och ordertagande. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos Rekals kunder i Mälardalsområdet. Du tilldelas ett geografiskt distrikt där ditt huvudsakliga ansvar är att arbeta med förebyggande underhåll och akuta reparationer. För att du ska introduceras till tjänsten på bästa sätt kommer du att sätta en plan med din närmsta chef för att få bäst förutsättningar redan från start. De två första veckorna i tjänsten kommer du att få åka med den Tekniska supporten ut till kund för att lära dig arbetet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Rekal. Alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att utgå från hemmet och ansvara för underhåll hos Rekals kunder i Mälardalsområdet. Du kommer att utgå från ett schema med kunder som du ska åka ut till och stötta med förebyggande service på maskinerna. Du kommer även att ha ansvaret att åka ut till kunder som har akuta behov som behöver åtgärdas. Du kommer att introduceras in i rollen genom att dels åka ut med en ansvarig och även läras upp kring de mer tekniska ärendena som kan förekomma. Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med förebyggande underhåll.
 • Utföra akuta reparationer.
 • Arbeta med monteringar och enklare el installationer.

Vi söker dig som

 • Har en avklarad gymnasialutbildning, meriterande med inriktning inom teknik eller el.
 • Besitter ett stort tekniskt intresse som vi ser att du även beskriver i din ansökan.
 • Kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet.
 • B - körkort

Vi söker dig som är

I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom att Rekal’s verksamhet bygger på att medarbetare kan förvalta förtroende, befogenheter och ta ett stort eget ansvar är det viktigt att du delar deras värderingar och tar ett stort ansvar för ditt arbete. Vidare har du en god problemlösningsförmåga och fattar beslut i situationer där du inte har all information om hur du ska gå tillväga från början. Du kommer att arbeta självständigt i rollen och arbeta med olika kunder, därför är det viktigt att du är flexibel och kan ändra fokus när arbetet kräver det. Du är serviceinriktad och mån om att ge ett bra bemötande, mot såväl kunder som kollegor.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Detta är en direktrekrytering på heltid med inledningsvis 6 månaders provanställning.
 • Arbetstider: Måndag - fredag (inom tidsintervallet (07.00 - 18.00, beroende på kundens behov)
 • Placering: Västerås/Mälardalen med omnejd.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Rekal är specialister på hygien och rengöring och försett professionella användare inom hotell-, restaurang, livsmedelsindustrin och sjukvårdssektorn med utbildning, produkter och system för rengöring, hygien och desinfektion. System bestående av produkter, doseringsutrustningar, utbildning och teknisk service. I Rekals moderna produktionsanläggning i hjärtat av Sörmland utvecklas och produceras produkter som är väl anpassade för den nordiska marknaden och de höga krav som ställs. Med företagets rikstäckande och välutbildade serviceorganisation tillgodoses kundbehov i hela landet.

Ansök här