2 månader sedan
Annons-ID: 15076228

Servicetekniker till Granitor Electro!

Snabbfakta

Stad:
Sandviken
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående

Har du en bakgrund inom el- eller mekaniskt underhåll och vill ta steget in i ett stort företag med en familjär känsla och stark lokal förankring? Då kan vi ha ditt nya jobb! Granitor Electro söker nu servicetekniker till Hofors, Borlänge, Avesta och Sandviken. Vi ser fram emot din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare.

Som servicetekniker tar du del av en varierad vardag som omfattas av daglig kontakt med företagets kunder och kollegor. Dina kollegor jobbar som elektriker, mekaniker, konstruktörer eller projektledare med stor erfarenhet av underhåll på traverser och lyftdon. Nu söker Granitor Electro servicetekniker som kan bidra med god service där fokuset främst kommer ligga på förebyggande underhåll.

Du erbjuds

 • Ett väletablerat företag med stark familjekänsla
 • Ett företag med goda utveckling - och karriärmöjligheter
 • Ett företag som fokuserar på hållbar utveckling inom den svenska industrin

Arbetsuppgifter

 • Service och underhåll av traverser och lyftdon med stort fokus på förebyggande underhåll
 • Felsökningar, reparationer, ny-montage och moderniseringar
 • Utveckling av arbetssätt och förbättringar av maskinutrustningar för ökad tillgänglighet

Vi söker dig som

 • Har elbakgrund från industri från utbildning eller arbetslivserfarenhet, alternativt motsvarande utbildning/ arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig
 • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift då instruktion och dokumentation sker på det språket
 • Har B-körkort

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av elektrisk felsökning inom industrin. Vi ser det även som meriterande om du har erfarenhet av service och underhåll specificerat på kranar eller lyftdon.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som person är:

Samarbetsvillig:

Vi tror att du värnar om gott samarbete, Granitor är ett företag som omfamnas av stark familjekänsla där man stöttar och rycker in för varandra.

Relationsskapande:

För att trivas i rollen tror vi att du har en förmåga att kunna skapa goda relationer med såväl dina kunder som arbetskamrater.

Ansvarstagande/ Noggrann:

Vi tror att du har en förmåga att ta till dig instruktioner, muntligt som skriftlig, på ett ansvarstagande sätt. Vi tror även att du är såväl noggrann som säkerhetsmedveten med ett arbetssätt som gynnar såväl kund som organisationen.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placeringsort: Hofors, Borlänge, Avesta eller Sandviken

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Här kan du läsa mer om Grantiro Electro och hur de presenterar sig!

Ansök här