5 dagar sedan
Annons-ID: 15083371

Servicemedarbetare till Axis Communications

Snabbfakta

Stad:
Lund, Gränden
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
heltid

Har du tidigare erfarenhet av arbete som vaktmästare eller som fastighetsskötare? Brinner du för att ge högkvalitativ service och är inte rädd för att hugga i där det behövs? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu för Axis räkning en intern servicemedarbetare som bland annat ska arbeta med deras post- och godshantering samt hjälpa till med lokalunderhåll och omflyttningar internt. Låter detta som en spännande roll för dig? Sök rollen redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående!

Om tjänsten

Academic Work söker för Axis Communication räkning efter en person som kan stärka deras Facilities Premises team och vara en viktig kugge i deras snabbrörliga arbete. Teamet är ansvariga för Axis lokaler och interservice i Lund. Deras uppgift är att ge och bibehålla en hög intern servicenivå samt en bra och stimulerande arbetsmiljö för Axis anställda i Lund. Facilities-gruppen består av en säkerhetsavdelning, vaktmästeri, reception/servicedesk och kök.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Axis Communication. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer initialt att sträcka sig på sex månader. Det finns sedan goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget alternativt möjlighet att bli överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Här erbjuds du att bli del av ett företag vars framgång som i stor utsträckning beror på högkvalificerad personal och deras starka, öppna och tillåtande företagskultur – en företagskultur som bäddar för framgång och medför möjligheter att ständigt bryta ny mark. På Axis finner du innovativa, dedikerade och engagerade medarbetare som är kärnan i verksamheten och den framgång som Axis taktar mot. Som världsledande företag inom nätverksvideo erbjuder Axis olika övervakningssystem och andra pålitliga säkerhetslösningar. Samtliga är produkter som baseras på en öppen plattform av att ständigt leverera kvalité och högt värde till sina kunder.

Arbetsuppgifter

Som servicemedarbetare kommer man att arbeta med varierande sysslor där fokus kommer ligga på att ansvara för post- och godsmottagning samt internservice. Därför letar vi efter en person som har förstår vikten av ett trevligt bemötande och god service.

I denna roll kommer du tillhöra ett prestigelöst team som tillsammans arbetar för att ge och bibehålla en hög intern servicenivå. Teamet ansvarar bland annat för tillsyn, drift och underhåll, skötsel, lokalanpassningar, inredning och flyttar fördelat över olika roller inom teamet.

Utöver post- och godshantering kommer du bland annat:

 • Sköta löpande lokalunderhåll
 • Göra interna omflyttningar och hantera möbler
 • Ha kontakt med och göra uppföljning av serviceleverantörer
 • Monteringsjobb
 • Hantera felanmälningar
 • Fastighetsskötsel

Vi söker dig som

 • Har B-körkort
 • Är obehindrad i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i tal och skrift på engelska
 • Har goda datakunskaper
 • Har erfarenhet av arbete inom fastighetsskötsel eller motsvarande

Som person är du händig och trivs att jobba praktiskt. Du har förmåga att kunna prioritera rätt bland dina arbetsuppgifter, du ser vad som behövs göras och är inte rädd för att hugga tag där det behövs. Du har mycket god social kompetens och gillar att ge god service till andra. I denna rekrytering kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper samt motivation för tjänsten. Vi ser även gärna att du motiverar på vilket sätt du anser att du är händig i din ansökan.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du veta mer om Axis kan du läsa mer här eller titta på denna film:

Ansök här