1 vecka sedan
Annons-ID: 15090726

Service/installationstekniker inom ljud och bild till Eltel!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Gärdet
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Har du en teknisk bakgrund och ett brinnande intresse för ljud och bild? Lockas du av möjligheten att arbeta med att säkra det moderna samhället? Nu har du möjligheten att bli en del av Eltel Networks och arbeta i ett stort projekt mot Sveriges Television där du kommer ingå i ett team som ska bistå med det tekniska arbetet i deras ombyggnation av lokalerna! Vi tillämpar löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om tjänsten

Eltels affärsområde erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät. Eltel har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster och finns representerade med lokalkontor i hela landet. Nu söker Eltel via Academic Work en service/installationstekniker för ett större projekt mot SVT där en ombyggnation av deras huvudlokaler står för handen. Du kommer ingå i ett kärnteam på fyra personer där din roll i teamet kommer vara att bidra med kärnkompetens inom ljud och bild för att bygga om teknisk utrustning i lokalerna.

Uppdraget är ett konsultuppdrag på 6 månader där du blir anställd av Academic Work med målet att bli överrekryterad av Eltel. Uppdraget är således långsiktigt.

Du erbjuds

 • En arbetsplats som vill vara den bästa för dig som gillar utmaningar och vill vara med och upprätthålla kritisk infrastruktur.
 • Möjligheten att arbeta i ett projekt mot ett av landets viktigaste massmediaföretag

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta installation och felsökning med allt från hårdvara samt fiber och koppar. Du kommer arbeta på plats hos vår kund Sveriges Television.

Vi söker dig som

 • Har körkort behörighet B
 • Har minst 1-års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete
 • Behärskar svenska i tal och skrift
 • Förstår arbetshandlingar på engelska
 • Har gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
 • Har gedigen erfarenhet och kunskap runt ljud/bild.

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av felsökning och underhåll i spridningsnät/fastighetsnät
 • Har erfarenhet av arbete med kundinstallationer/montering inkl felsökning, dokumentation och rapportering.

För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen tror vi att du som söker är lösningsorienterad, kommunikativ och har en hög social kompetens. Du tycker om att arbeta i team samtidigt som du inte ser några problem att arbeta självständigt och du sätter stor stolthet i ditt arbete.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: SVT-huset på Gärdet i Stockholm

Denna roll är säkerhetsklassad, vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer längre fram i processen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vill du läsa mer om Eltel? Klicka här!

Ansök här