Sökresultat
3 dagar sedan
Annons-ID: 15020282

Serviceinriktad butikssäljare till Elektroskandia i Bollnäs!

Snabbfakta

Stad:
Bollnäs
Omfattning:
Deltid, 7-16
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Deltid
Jobbkategori:
Innesäljare
Startdatum:
Enligt överenskommelse

Brinner du för förstklassig kundservice och försäljning? Är du tekniskt intresserad? Vi har extrajobbet åt dig! På Elektroskandia får du möjligheten att utvecklas inom relationsskapande och verka som en rådgivande part mot kunder! Läs mer och ansök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Elektroskandias räkning en Butikssäljare till deras butik i Bollnäs. Elektroskandia är Sveriges ledande el-teknikgrossist och har varit etablerade på marknaden i över hundra år. De erbjuder framförallt elmaterial och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet men tillhandahåller även belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Elektroskandia. Uppdraget kommer att vara på deltid och du förväntar jobba cirka 1 dag i veckan. Det finns goda möjligheter att stanna kvar på uppdraget under hela din studietid, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som butiksmedarbetare kommer du att arbeta i butiken där du bland annat kommer ta emot inkommande leveranser av varor, uppackning och påfyllning i butiken, samt ta emot ordrar och söka fram information i företagets kassasystem. En stor del är kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företagets tjänster och erbjudanden. Elektroskandia har ett stort fokus på långsiktiga kundrelationer då majoriteten av butikens kunder är frekvent återkommande. Som butikssäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med att ge teknisk rådgivning till kunder och blir Elektroskandias ansikte utåt.

Tjänsten passar dig som vill ha ett deltidsjobb och som gillar att bygga relationer med återkommande kunder. Du brinner för att ge den bästa servicen och dessutom tänker du långsiktigt i ditt arbete.

Vi söker dig som

  • Är studerande på eftergymnasial nivå

  • Behärskar svenska i tal och skrift då näst intill all kommunikation med kund sker på svenska.

  • Trivs i en säljande serviceroll och har ett tekniskt intresse

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom el-branschen. Samtliga kunder är själv verksamma inom elbranschen och besitter därför stora kunskaper om varusortimentet vilket gör det meriterande om du har tidigare kunskaper inom butiksservice och ett intresse för elektronik.

Som person är du energirik, utåtriktad och social vilket gör det lätt för dig att kommunicera med kunder och hjälpa dem i butiken. Vidare ser vi att du har lätt för att samarbeta med andra men också att du är flexibel i ditt förhållningssätt då arbetsuppgifterna både varierar och snabbt förändras.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Cirka 1 pass i veckan

  • Placering: Bollnäs

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Elektroskandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Gav01@academicwork.se under kontorstid.

Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Elektroskandia är ett ledande el-teknikgrossist och har idag mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Dom marknadsför och säljer elmateriel och system inom kraft/automation, tele/data/säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter. Elektroskandia har 770 medarbetare på 48 platser runt om i landet.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Tina Rabnell consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Tina Rabnell eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gav01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15020282