Sökresultat
1 dag sedan
Annons-ID: 15017743

Servicedeskmedarbetare till expanderande Office IT-Partner!

Snabbfakta

Stad:
Gävle
Omfattning:
Heltid, Kontorstider
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori:
Helpdesk Second Line support
Startdatum:
Omgående

Datorn krånglar, programmen startar inte och lösenordet till mailen funkar inte - är det du som kan vara räddningen? Tag då plats i Office IT-Partners service desk! För dig som har fallenhet för IT och är en stjärna på att supporta och skapa goda kundrelationer finns nu chansen att vara med på resan som servicedeskmedarbetare i ett växande företag! Vi söker dig som brinner för att arbeta med datorer, mjukvara och nätverk - sök snarast då behovet är omgående och urval sker löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker en servicedeskmedarbetare till Office IT-Partner. Du kommer främst att arbeta i den interna supporten på kontoret i Gävle i ett team som jobbar med 1:st line och 2:nd line support till företagets kunder. Du kommer att samarbeta med ett kompetent och hjälpsamt lag av konsulter och kollegor som stöttar dig i dina uppdrag.

Se mer om Office IT-Partners verksamhet i videon nedan:


Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Office IT-Partner. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller bli överrekryterad till Office IT-Partner, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som servicedeskmedarbetare hjälper du Office IT-Partners kunder i deras dagliga arbete genom att du och ditt team fungerar som deras IT-avdelning. Du stöttar kunderna via telefon med alla möjliga ärenden som de stöter på kring IT. Det finns specialistkompetens till de mer avancerade ärendena, men du uppmuntras också att ha en problemlösande inställning och försöka lösa de flesta ärenden på egen hand eller med stöttning av ditt hjälpsamma team. Det kan också komma tillfällen då du följer med ut till kunden och hjälper till på plats.

Tjänsten passar dig som ser denna tjänst som en start på något långsiktigt. Office IT-Partner växer och målsättningen är att bli nordisk marknadsledare inom IT-struktur, molntjänster och digitalisering. Visar du framfötterna finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!

Vi söker dig som

  • Har proffesionella kunskaper inom nätverk, klientsupport, Microsoft servermiljö, Office 365 samt generellt god IT kunskap

  • Tidigare har arbetat med service av kund, gärna inom IT-support/service desk

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, för att kunna sköta kommunikation med kunder och kollegor

Det är meriterande om du har b-körkort och tillgång till egen bil.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi också att gå mycket på ditt intresse - att du brinner för att arbeta med datorer, mjukvara och nätverk! Har du det grundläggande intresset, kunskapen och en god inställning kommer du att kunna lära dig det praktiska snabbt. Då du arbetar nära dina kollegor söker vi dig som har lätt för att samarbeta med andra. Du är också mån om att ha nöjda kunder varav det är viktigt att du är serviceinriktad och kommunikativ.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Gävle

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Office IT-Partners önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.

Information om företaget

Office IT-Partner hjälper sina kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar. Genom ett strategiskt partnerskap hjälper de kunderna att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet. Office IT-Partner jobbar både med separata tjänster eller som en helhetspartner som kan ta hand om alla kundens IT-frågor, från strategi till drift – med kundens lönsamhet i fokus.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Alice Brinkhagen consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Alice Brinkhagen eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på gav01@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15017743