Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15019797

Service desk agent

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med service eller support? Är du en problemlösande och serviceminded person som brinner lite extra för IT? Då är tjänsten som Service Desk Agent är något för dig.

Om tjänsten

Du kommer arbeta på ett stort internationellt IT företag i en arbetsmiljö med högt i tak och framåttänk. Ett av deras primära mål är att kunna bidra med den bästa supporten gentemot sina kunder vilket du som Service Desk Agent aktivt kommer arbeta med i din roll. För dig som visar framfötterna finns goda möjligheter att gå vidare till andra roller på sikt, till exempel second line eller team leader.

Arbetsuppgifter

Som Service Desk Agent är ditt huvuduppdrag att bidra med service och support inom IT och telefonen är ditt som främsta arbetsverktyg. Du kommer till exempel att:

  • genomföra felsökning/felavhjälpning, installationer av applikationer och program samt hantering av beställningar.

  • i rollen har du ägandeskap och uppföljningsansvar för dina ärenden och vid behov även eskalering av ärenden till bakre support.

Några av de tekniska områden du kommer att arbeta med: Windows 7/10, Citrix, Outlook och Exchange, Active Directory, MS Office och Exchange, Nätverk, VPN, mobilt bredband, Skrivare och skrivarhantering, Hårdvarurelaterade frågor och Office365.

Vi söker dig som

Vi söker dig som...

  • Har tidigare erfarenhet av supportfunktion eller servicefunktion
  • Har ett intresse för IT och vill utvecklas
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av supportfunktion gärna inom IT men det viktigaste är att du har en serviceminded och lösningsfokuserad inställning i ditt arbete.

Tjänsten passar dig som är serviceminded, gillar problemlösning och har ett intresse av IT. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Centrala Malmö

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Julia Szin consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Julia Szin eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på mal04@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15019797