1 månad sedan
Annons-ID: 15029965

Senior Insurance Specialist med bilintresse till internationellt storföretag

Flera års erfarenhet inom bil-, skade- eller produktförsäkring i kombination med ett starkt bilintresse – är det du? Om du dessutom är företagsam, besitter en hög arbetsmoral, är serviceinriktad men samtidigt har skinn på näsan så kan du ha rattat helt rätt. Spänn fast säkerhetsbältet och axla en av bolagets mest ansvarsfulla roller - sök jobbet som Senior Insurance Specialist.

Om tjänsten

Academic Work söker en Senior Insurance Specialist till ett stort internationellt företag.

Vår kund specialiserar sig på fullserviceleasing av bilar och erbjuder internationella företag, små- och medelstora företag skräddarsydda lösningar som förenklar och förbättrar de anställdas rörlighet. Här jobbar 6400 anställda i 29 länder och företagets totala vagnpark består av 1 200 000 fordon världen över.

I rollen som Senior Insurance Specialist kommer du att ha ett brett ansvar för företagets försäkrings- och skadeärenden och tillhöra ett team på fyra kollegor. Du förväntas ta bolagets försäkringshantering till nästa nivå och vara experten på kontoret! På huvudkontoret i Danderyd jobbar cirka 40 personer och lokalerna är nyrenoverade, ljusa och fräscha.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som Senior Insurance Specialist är du företagets expert och specialist inom försäkringsärenden, skadehantering och accident management. Du ansvarar för en snabb och effektiv hantering av ärenden och för att lösningen ska bli så förmånlig som möjligt för såväl föraren, kunden som för företaget. Du utför, samordnar och övervakar alla inkommande ärenden inom avdelningen för olyckshantering och försäkring.

Du kommer till exempel att:

 • Vara kontaktperson för såväl förare som för reparations- och försäkringsföretag

 • Ansvara för att ta in skaderapport, löpande administration, följa upp ärenden och koordinera information mellan de olika aktörerna

 • Övervaka och justera försäkringspremierna.

 • Ansvara för att bedöma och godkänna skadereparationer, förhandla med reparationsföretag för att få ned kostnader och har kontakt med skadeexperter

 • Upprätthålla god internkommunikation, vara teamets expert på försäkringsfrågor och informera kollegor om status i ärenden

 • Hålla i kvalitetsförbättring genom att bearbeta inkommande klagomål och goda omdömen

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett stort internationellt bolag med en stark ägare i ryggen men där atmosfären ändå präglas av startupkänsla och högt tempo. Bolaget är relativt ungt i Sverige och därför ligger en spännande tid framför dem.

Vi söker dig som

 • Har minst 5 års erfarenhet från hantering av försäkrings- och skadeärenden gällande högkostnadsprodukter

 • Har flerårig erfarenhet från försäkringsärenden gällande specifikt bilar

 • Har stort intresse för och kunskap om bilar och bilbranschen

 • Har en naturlig serviceförmåga men samtidigt rejält med skinn på näsan och kunna agera med pondus i tuffa samtal

 • Tidigare har arbetat med CABAS

 • Har B-körkort

Som person är du en serviceinriktad doer med starkt driv, professionalism och hög arbetsmoral! Du besitter kombinationen av att kunna ge bästa service men samtidigt stå stadigt med skinn på näsan och förbli pragmatisk i svårare diskussioner med klienter. Du är därtill proaktiv, strukturerad och förberedd inför hantering av ärenden och problem.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Fast enligt överenskommelse

 • Placering: Danderyd, Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Ansök här