Sökresultat
1 vecka sedan
Annons-ID: 15019912

Security Analyst till Dustin

Snabbfakta

Stad:
Stockholm , Nacka strand
Omfattning:
Heltid, 08-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering, Heltid
Jobbkategori:
IT-säkerhetskonsult
Startdatum:
Omgående

Är du nyexad eller har några års erfarenhet och vill jobba med IT-säkerhet? Se hit! Hos Dustin får du chans att arbeta med Windows-plattformen, nätverkssäkerhet och att implementera säkerhetslösningar. Du arbetar med säkerhetsprojekt för hela koncernens infrastruktur. Låter detta spännande? Sök omgående för att inte missa chansen!

Om tjänsten

Academic Work söker just nu för Dustins räkning en Security Analyst till deras Infrastructure and Operations team, bestående av åtta personer som ansvarar för hela koncernens infrastruktur. I rollen kommer ditt fokus vara informationssäkerhet och att införa relevanta säkerhetsåtgärder.

Du får arbeta med kompetenta och seniora kollegor som har lång erfarenhet och om du vill jobba i en dynamisk organisation med bra sammanhållning och stort engagemang så är Dustin helt rätt arbetsplats för dig. I teamet är stämningen hög och alla ställer upp för varandra, något som bekräftar Dustins kärnvärdering "Win as a team"

Din blivande chef Dennie Karlsson som är Infrastructure and Operations Manager beskriver det så här "Arbetet hos oss präglas av utvecklande arbetsuppgifter och gemenskap. Som chef är jag tydlig, inlyssnande och lösningsorienterad och i rollen handlar det inte om antalet timmar som du är på jobbet utan om de resultat du levererar."

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Dustin. Dustins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta i nära samarbete med Dustins datasäkerhetsteam för att stödja, utveckla och genomföra aktiviteter inom datasekretess. Det kommer vara du som ser vilka risker och förbättringar som ska genomföras inom informationssäkerhet och datasekretess i organisationen samt agerar stöd för att säkerställa att standarder och regler följs. I rollen blir du en avgörande person för att leverera på initiativ formulerade av CISO och Security Architect.

Du kommer bland annat att:

 • Planera och införa säkerhetsåtgärder för att skydda data från obehörig åtkomst
 • Göra analyser i säkerhetsprojekt
 • Svara på säkerhetsfrågor gällande data privacy

Vi söker dig som

 • Har en masterutbildning i Cyber Security, informationssäkerhet, datavetenskap, systemteknik eller motsvarande
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift, detta då engelska är koncernspråket på Dustin

Det är meriterande om du har certificeringar inom Windows och om du har kommit i kontakt med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Som person är du problemlösande och orädd där du vågar stå för dina tankar och åsikter. Du är iniativtagande och får saker att hända samt trivs i en roll som består av många kontaktytor. Här blir din relationskapande förmåga avgörande för att lyckas i rollen!

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

 • Omfattning: Heltid. Flexibel kontorstid.

 • Placering: Nacka Strand, Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Johanna Olsson +46 8 12 05 23 40 eller Joanna Medner +46 8 522 549 68.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Dustins önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

Dustins framgång bygger på att det är ett bolag med fokus på tillväxt och entreprenörskap och har utvecklats i takt med marknaden och våra kunders förändrade behov. För att de ska kunna fortsätta vara framgångsrika strävar de efter att jobba tillsammans och vinna som ett lag. Därför är Win as a team deras kärnvärdering. Läs mer här om Dustins kärnvärden och varför inte passa på att spana in din kommande chef Dennie på LinkedIn?

Förutom bra kollegor och utvecklingsmöjligheter erbjuder Dustin även friskvård och har ett wellness team som ordnar olika aktiviteter för dig som anställd. Här går det bra att träna på lunchen både i ordnade aktiviteter eller på Sats som ligger precis utanför dörren. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba på Dustin!

Här söker du jobbet

Vilket CV vill du ansöka med?

Johanna Olsson consultant manager

Har du frågor om tjänsten?

Johanna Olsson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på stn05@academicwork.se. Ange annons-ID i ditt mail: 15019912