1 vecka sedan
Annons-ID: 15079262

Säljare till HTH köksforum Örebro

Snabbfakta

Stad:
Örebro
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid, varannan lördag

Vi söker dig som har ett öga för inredning och vill hjälpa kunder att hitta sitt drömkök! Som säljare hos HTH erbjuds du en inspirerande miljö med kunniga kollegor och högklassig nordisk design. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

HTH finns representerat i fyra länder genom en lång butikskedja med cirka 130 inspirerande butiker. HTH:s tre fabriker har en årlig produktion på 75 000 kök. Det innebär att företaget är en av Nordeuropas största köksproducenter.

HTH säljer kök, badrumsinredning och skjutdörrar/garderober, även tillhörande inredningsdetaljer och vitvaror från ledande leverantörer. Försäljningen sker via utställningen i butiken och din roll blir att hjälpa kunderna till sitt drömkök efter alla tänkbara önskemål.

Arbetsuppgifter

HTH hjälper kunden från början till slut, där du är med från första kontakten till färdiglevererat kök. Du kommer att vara kundens huvudsakliga kontaktperson genom hela säljprocessen och ansvarar för både kunden och affären. För att trivas med detta har du lätt för att fatta egna beslut, förmå att guida och hjälpa kunden genom köksprocessen och slutligen driva affären framåt till ett färdigt resultat. Arbete innebär även administration samt fokus på smart och tidseffektiv planering, där du är trygg i rollen som säljare och trivs i nya människors sällskap.

Till din hjälp kommer du ha Örebros största köksutställning, med kök av högsta kvalitet och inte minst härliga medarbetare.

Vi söker dig som

  • Är intresserad av försäljning av kök och vitvaror och har kommit i kontakt med liknande försäljning tidigare
  • Har känsla för färg, form och design
  • Är social och gillar att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare
  • Har mycket goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift
  • Har B-körkort
  • Har god datorvana

Som person är du:

  • Målinriktad
  • Strukturerad och engagerad
  • Ansvarstagande och noggrann
  • Självgående och van att jobba med stort eget ansvar

Vi söker en social medarbetare med hög servicekänsla som alltid sätter kunden i fokus och är beredd att sätta sig in i kundernas behov. Detta för att du i nästa steg ska kunna leverera ett kök som håller genomgående hög kvalitet avseende såväl praktiska lösningar som utseendemässig finess efter givna förutsättningar. Till din hjälp har du ett fantastiskt köksutbud från Danska HTH samt engagerade och kunniga medarbetare.

Information om företaget

HTH:s vision är "Inspiring kitchens made easy". Det betyder att vi ska göra det enkelt för våra kunder att få inspirerande kök i sina hem. Vi uppmuntrar köksdrömmar och sätter kundupplevelsen i centrum. Vi strävar efter att göra köpprocessen så enkel det går. Med gedigen kompetens och lång erfarenhet skapar och realiserar vi fantastiska kökslösningar tillsammans med våra kunder. Vi hjälper till hela vägen från inspiration och idé till ett färdigt, funktionellt och snyggt kök.och att inspirera kunder och ge dem en upplevelse i världsklass genom att förverkliga deras köksdrömmar.

Ansök här