3 veckor sedan
Annons-ID: 15087271

Säljande B2B ambassadör till Huel!

Är du en självgående och relationsskapande person med ett intresse för kost och träning? Vill du arbeta i en fartfylld och social roll med mycket frihet under ansvar? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som vill arbeta som säljande B2B ambassadör i Södra Stockholm för måltidslösningen Huel. Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

I rollen kommer du vara säljande B2B ambassadör för måltidslösningen Huel (Human + Fuel) som är näringsmässig komplett mat. Dessa produkter skapades med syftet att ändra hur folk tycker och tänker kring kost. Kort sagt ville de ha mat som fokuserar på näring och som inte lämnar efter stora mängder avfall, som har minimal miljöpåverkan men som samtidigt är praktisk, tillgänglig och inte kostar skjortan. Det innebär att varje Huel-måltid innehåller 26 viktiga vitaminer och mineraler, protein, nyttigt fett, kolhydrater, fiber och fytonäringsämnen – allt i en enda produkt.

Huel är perfekt för de där måltiderna när du inte har tid, när du är på språng, har bråttom och har långt till köket. Vanligtvis innebär detta frukost och lunch under arbetsveckan, och du kan njuta av mer "traditionella" måltider med vänner och familj på kvällar och helger.

Du erbjuds

  • En rolig och social roll med mycket frihet under ansvar
  • Att bli en riktig "Hueligan" och del av en företagskultur som drivs av att göra världen till en gladare, hälsosammare och en bättre plats

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljande ambassadör är du en nyckelspelare i att bygga upp Huel på den svenska marknaden. Du kommer vara ansvarig för Södra Stockholm och besöka olika butiker i distriktet med målsättningen att sälja in Huel där produkterna saknas samt se över och förbättra varuläggningen i butiker där produkterna finns med syftet att optimera försäljningen. Rollen kan även innefatta demonstrationer av produkterna i butiker om så önskas.

Vi söker dig som

Vi söker dig som

  • Har goda kunskaper i svenska i tal såväl som i skrift
  • Har erfarenhet av arbete i butik eller en serviceinriktad roll med kundkontakt
  • Har ett intresse för kost och träning
  • Har B-körkort

Det är meriterande om du har tillgång till egen bil.

För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är en social, ambitiös och relationsskapande person som trivs med att arbeta självständigt med frihet under ansvar. Du tycker om att vara i farten, är nyfiken inför nya utmaningar och drivs av att skapa relationer med andra och att leverera resultat.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm. Kommer arbeta riktad mot Södra Stockholms-regionen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Brydig är distributör av Huel. Läs mer om Huel här.

Ansök här