2 månader sedan
Annons-ID: 15076875

Sales Manager med personalansvar till Academic Work i Göteborg!

Snabbfakta

Stad:
Göteborg, Göteborg
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse

We make people grow! Vi söker en Sales Managers med personalansvar för ett team med Account Managers till ett av våra kontor i Göteborg, Järntorget.

Om tjänsten

Så här beskriver en av våra Sales Managers, Carl sin roll:

"Min främsta uppgift som Sales Manager är att skapa resultat och engagemang genom den lokala säljstyrkan. Det jag tycker är roligast med rollen är att få vara med och sätta strategier tillsammans med mina ambitiösa kollegor på vägen mot sina och Academic Works mål. Att få skapa en plan för hur vi ska växa i regionen och implementera nya spännande koncept för att ta marknadsandelar och varje dag slå gårdagen ger verkligen energi!"

Ditt ansvarsområde:

I rollen som Sales Manager med personalansvar kommer du att stötta den lokala säljavdelningen och agera expert gentemot Branch Manager för att säkerställa att kontoret når sina försäljningsmål. Stort fokus kommer att vara på att följa upp och analyser KPIer samt att driva initiativ som ständigt utvecklar både våra processer och våra medarbetare inom försäljning. Vi tänker oss att du initialt börjar i rollen som Sales Manager och tar dig an rollen som Team Manager efter sommaren. Ditt team kommer att bestå av Account Managers vars huvudsakliga uppgift är att hitta nya kunder till Academic Work samt utveckla relationen med befintliga. Din roll som ledare är att på ett inspirerande sätt leda dina medarbetare mot framgång. Du tar ansvar för resultatet, agerar förebild i vardagen samt strävar efter att ständigt utveckla var och en i teamet utifrån ett individanpassat ledarskap. Och givetvis strävar du efter en dynamisk och positiv arbetsmiljö!

Din chef och din utveckling:

Din chef är Filippa och hon arbetar som Branch Manager. Du har en viktig plats i den lokala ledningsgruppen för Linköping och Jönköping och välkomnas av fyra Team Managers som du arbetar tätt tillsammans med. I rollen som Sales Manager kommer du också samarbeta med Head of Sales. Vi erbjuder ett gediget utbildningsprogram där du har en tydlig plan för att utveckla dina förmågor och vässa din kompetens i ledar- och affärsmannaskap.

Arbetsuppgifter

 • Uppföljning och analys: Fokus på processmål och KPIer för att säkerställa att kontoret når uppsatta mål
 • Motivera och driva säljstyrkan: Genom olika initiativ skapar du bästa förutsättningar för att nå resultat, både när det kommer till försäljning och kundnöjdhet
 • Utveckla försäljningsprocessen: Planera och utföra utbildningsinsatser i syfte att stärka den lokala säljorganisationen
 • Agera föredöme: Leda med exempel och coacha dina medarbetare i att nå uppsatta mål, både individuellt och som team
 • Ledningsgruppsarbete: Du bidrar till kontorets utveckling tillsammans med Branch Manager och övriga Team Managers. Dina idéer och förslag är viktiga och du förväntas ta en aktiv roll för att driva arbetet framåt
 • Resursplanering: Du ansvarar för att planera och optimera teamets resurser för att säkerställa både kvalitet och effektivitet i arbetet
 • Rekrytering: Vid behov rekrytera och introducera nya medarbetare till teamet

Vi söker dig som

… har följande kompetenser:

 • Samarbetsförmåga
 • Personlig mognad
 • Strategisk
 • Självgående
 • Initiativtagande

Vi vill att kontoret ska fortsätta utvecklas och anser att goda relationer såväl som rätt affärsmässighet och motivation är nyckeln till framgång. Därför ser vi att du är en person som kan samarbeta med flera roller i strävan mot målen och att du är medveten och lyhörd för dina kollegors tankar och idéer. Som person är du självmedveten, ödmjuk och kan skilja på privata och professionella angelägenheter. Ledarskap kräver både transparens gentemot kollegor och förmåga att fatta tuffa beslut. Du kan hantera dessa frågor på ett naturligt sätt eftersom du agerar med trygghet, tydlighet och har en förmåga att få andra att lyssna. Rollen som Sales Manager ställer krav på att du tar och driver initiativ på egen hand samt kan sätta långsiktiga mål och förstå konsekvenser av olika beslut.

Vad tar du med dig i rollen?

 • Relevant akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi, service management, sales management, personalvetenskap/HR eller liknande.
 • Minst två års relevant arbetslivserfarenhet av strategisk försäljning där du arbetat mot tydliga mål och budget
 • Erfarenhet av att bygga team samt leda och coacha andra i säljutveckling
 • B-körkort
 • Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och behärskar engelska väl, eftersom du kommer att föra dialog, tillgodogöra dig utbildningar etc. på båda språken

Önskvärd erfarenhet

 • Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen.

Övrig information:

 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning
 • Placering: Göteborg, Järntorget.
 • Ansvarig för rekryteringsprocessen: Louise Gustafsson, Talent Acquistion Partner.
 • Sök tjänsten genom att klicka på "Ansök här på annan site". Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Ansök här på annan site