1 vecka sedan
Annons-ID: 15077527

Sales Assistants till Academic Work Stockholm

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Hagastaden
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
30 augusti 2022
Övrigt:
Deltid

Har du tävlingsanda och gillar att jobba mot höga mål? Har du ambitionen att alltid komma längre och lyckas lite bättre än igår? Då är Sales Assistant något för dig!

Om tjänsten

Som Sales Assistant blir du en viktig spelare i vår säljorganisation för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa. Rollen innebär att stötta och underlätta för våra Account Managers i deras dagliga arbete, bland annat med att söka upp och kontakta företag i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering.

Det här är chansen för dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition att få en inblick i försäljningsaffären, och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och kämparglöd!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkontooch följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

 • Se till att hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder
 • Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra nuvarande kunder
 • Stötta säljledningen med resultat från vårt BI-system
 • Boka möten
 • Omvärldsbevakning av kunder
 • Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för våra Account Managers

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar, exempelvis att följa med ut på kundmöte med våra Account Managers.

Vid lyckat samarbete efter färdiga studier ser vi gärna att du fortsätter din karriär hos oss, som Account Manager på heltid! Du kan läsa mer om rollen här.

Vi söker dig som

 • Studerar inom ekonomi, management, försäljning, affärsutveckling eller liknande
 • Skriver och talar obehindrat i svenska och engelska, då båda språken används i arbetet
 • Är driven och utvecklingsfokuserad
 • Har intresse för försäljning
 • Om du har arbetslivserfarenhet inom sälj eller servicearbete är det ett stort plus

Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens. Först då är du öppen för feedback som du kan använda för att utvecklas och bygga långvariga relationer med kollegor inom säljorganisationen.

Till dig som vill lite mer. Välkommen till oss. We reward ambition!

Övrig information

Start: Omgående, enligt överenskommelse

Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan

Lön: Timbaserad lön + rörlig bonus vid uppnådda mål

Placering: Stockholm, Hagastaden

Sök tjänsten genom att klicka på skicka ansökan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

Vår kultur #weareacademicwork

Ansök här på annan site