1 månad sedan
Annons-ID: 15082435

Sales Assistant to Stockholm!

Är du Business Smart och kanske studerar sälj eller har erfarenhet av försäljning? Kämpar du lite mer än alla andra och har ambitionen att alltid komma längre, lyckas lite bättre och är aldrig helt nöjd? Då kan rollen som Sales Assistant vara något för dig!

Om tjänsten

Du kommer som Sales Assistant bli en viktig spelare i vår säljorganisation för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig stort utvecklingsfokus, driv och möjligheten att jobba sida vid sida med våra Account Managers. I rollen kommer du söka upp och kontakta företag som är i behov av våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering. Du kommer få inblick i försäljningsaffären och vara en del av vår arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och kämparglöd. Din arbetsinsats kommer vara en viktig kugge i vår säljorganisation i att hitta nya affärsmöjligheter.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

  • Hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder
  • Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra nuvarande kunder
  • Boka möten
  • Omvärldsbevakning av kunder
  • Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för våra Account Managers

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet, vilket på sikt kan innebära mer ansvar, exempelvis att följa med ut på kundmöte med våra Account Managers.

Vid lyckat samarbete efter färdiga studier ser vi att du med fördel och fortsatt intresse tar dig an rollen som Account Manager hos oss på heltid! Du kan läsa mer om rollen här

Vi söker dig som

  • Studerar ekonomi, management, marknad, försäljning, affärsutveckling eller liknande med minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Är obehindrad i svenska och engelska, då båda språk används i arbetet
  • Är driven och utvecklingsfokuserad
  • Har intresse för försäljning
  • Meriterande: Du har arbetslivserfarenhet inom sälj eller servicearbete sedan tidigare

Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens. Först då är du öppen för feedback som du kan använda för att utvecklas och bygga långvariga relationer med kollegor inom säljorganisationen.

Övrig information:

Start: Höstterminen enligt överenskommelse

Omfattning: Deltid, ca 8-16 timmar /vecka med hänsyn till ditt studieschema

Placering: Stockholm, Solnavägen 3 H

Sök tjänsten genom att klicka på "ansök här på annan site". Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på work@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

För fjärde året i rad vann vi 2020 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen!

Ansök här på annan site