2 dagar sedan
Annons-ID: 15082054

Sales Account Executive inom Digital Marknadsföring

Snabbfakta

Stad:
Borås
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid, långsiktigt

Ser du dig själv som en driven säljare och trivs i en roll med frihet under ansvar? I rollen som Sales Account Executive kommer du att vara ansiktet utåt för High End Media Group. De söker dig som har en positiv inställning, är affärsmässig och älskar att utveckla relationer. Är du deras nästa stjärnspelare? Välkommen med din ansökan, urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en Sales Account Executive till HEMG som vill vara med på deras utvecklingsresa. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag men för rätt person är ambitionen att det på sikt övergår i en överrekrytering. HEMG arbetar med det mesta inom digital marknadsföring såsom sökmotoroptimering, PPC, webbdesign och angränsande områden.

"Vi är ett väldigt erfaret team som sammanlagt har över 100 års branscherfarenhet av digital marknadsföring. Vi själva ser oss som unga och hungriga samarbetspartners med stora ambitioner och kunnande, medans våra affärskollegor och samarbetspartners tycker vi är erfarna och seriösa experter som är lätta att samarbeta med. Tillsammans utgör vi en affärsdriven grupp som arbetar för att generera så bra resultat som möjligt per investerad krona. ”Delad glädje är dubbel glädje” är ett känt ordspråk som vi gärna har som riktlinje, så varför inte både ha framgångar i affärslivet och roligt på jobbet tillsammans?"

Du erbjuds

 • En roll med stor frihet under ansvar och en chans att använda din kreativitet för att utveckla arbetssätt!
 • En möjlighet att kickstarta din karriär och växa till en viktig roll i ett spännande och växande företag!
 • Ett gäng drivna och härliga kollegor som gillar att hitta på saker tillsammans och ha kul på jobbet!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales Account Executive kommer ditt främsta ansvarsområde bestå av att inleda nya kundsamarbeten men du kommer även att vidareutveckla vissa nyckelkunder. Du kommer till exempel att:

 • Bedriva nykundsförsäljning
 • Skapa nya och utveckla långsiktiga affärsrelationer genom att använda befintliga kanaler
 • Åka ut och besöka kunder i närområdet
 • Arbeta med strategi och affärsutveckling
 • Nätverka och skapa ett intresse för kundens affär, exempelvis genom att besöka e-handelsconvent osv.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom B2B-försäljning, marknadsföring eller liknande
 • Har ett intresse för digital marknadsföring
 • Är obehindrad i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Har b-körkort samt tillgång till egen bil för att kunna besöka kunder

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom digital marknadsföring eller av en säljande roll.

För att lyckas i rollen har du ett stort driv och vilja att axla eget ansvar. Vi söker dig som är initiativtagande, affärsmässig och som har intresse, vilja och förmåga att utveckla relationer som är viktiga för att uppnå resultat. Du är utåtriktad och social och jobbar bra med andra människor. Vidare har du en affärsförståelse och räds inte för att ta självständiga beslut när det väl gäller. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser samt ditt intresse för tjänsten och HEMG som företag. Motivera därför väl i din ansökan varför du valt att söka just denna tjänst.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Borås

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om High End Media Group och hur de presenterar sig på sin hemsida här.

Ansök här