1 månad sedan
Annons-ID: 15082954

Rör- och processingenjör till Sweco!

Snabbfakta

Stad:
Norrköping
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
100%

Nu söker vi dig som vill jobba med beräkning och CAD-ritning hos kunder inom tung industri. Hos Sweco välkomnas du till ett innovativt bolag med lång erfarenhet inom branschen och som värnar om sina medarbetare och deras personliga utveckling. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker en rör- och processingenjör till Sweco i Linköping/Norrköping/Nyköping eller eventuellt Stockholm. Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och rankas som drömarbetsplatsen bland unga ingenjörer. Med 14 500 medarbetare i Europa kan de erbjuda sina kunder rätt kompetens för varje sammanhang, vilket du nu kan bli en del av. Hos Sweco får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får arbeta med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar.

Som rör- och processingenjör jobbar du huvudsakligen med att beräkna och rita olika rörledningar och pumpar inom tung industri. Du samarbetar med Swecos kunder i regionen i olika projekt för att hitta den bästa lösningen för dem.

Du erbjuds

 • En flexibel arbetsplats där du utgår från ett av Swecos kontor men också har möjlighet att jobba hemifrån, utifrån vad uppdragen möjliggör.
 • En organisation som värnar om samhället och sina medarbetare, där det finns goda utvecklingsmöjligheter i din roll och inom Sweco.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som rör- och processingenjör är din huvudsakliga arbetsuppgift att beräkna och rita olika typer av pumpar och rörledningar till olika kunder inom tung industri.

Vi söker dig som

 • Har en relevant eftergymnasial utbildning, exmpelvis inom maskinteknik
 • Har minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom tung industri
 • Har goda kunskaper i 3D CAD, exempelvis i Inventor eller SolidWorks
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, eftersom kommunikation med kunder är en stor del av rollen
 • Har B-körkort och tillgång till bil, för att kunna ta dig till kunder när projekten kräver det

Som person är du:

 • Självgående
 • Flexibel
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Linköping/Norrköping/Nyköping eller eventuellt Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. De levererar kvalificerade tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar.

I Sverige erbjuder de ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggnader och stadsdelar, vatten, energi och industri samt transportinfrastruktur. Som konsult på Sweco är du med och formar framtidens hållbara städer och samhällen. Oavsett vem du är får du alltid utrymme och möjlighet att ta beslut och driva riktig förändring, något som får oss alla att växa.

Ansök här