1 vecka sedan
Annons-ID: 15088207

Roligt extrajobb i Bromölla!

Snabbfakta

Stad:
Kristianstad, Bromölla
Omfattning:
Deltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Deltid, tillgänglig minst 2 dagar i veckan

Vi söker ny medarbetare till vår kund Geberit i Bromölla. Om du söker efter ett välbetalt extraarbete och bor i närheten av Bromölla/Kristianstad så har vi det perfekta uppdraget för dig. Arbetet är fysiskt och produktionen är igång dygnet runt hela veckan så du kommer jobba både dag-, kväll-, natt- och helgpass.

Om tjänsten

Academic Work söker för Geberits räkning studentmedarbetare till deras produktion. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. I dagsläget har vi 8 studenter som arbetar extra hos denna kund och du kommer därmed att ingå i den studentpool vi har byggt upp. Vi lovar dig en härlig arbetsplats med trevliga kollegor och en öppen och välkommande stämning.

Vi bemannar större delen av vår kunds avdelningar och beroende på din erfarenhet och kunskap kommer du att placeras på den avdelningen vår kund anser passar dig bäst. Det kan till exempel vara gjutningen, glaseringen, emballeringen, avsyningen eller monteringen. Stora möjligheter finns att lära upp sig på flera avdelningar om du har intresse av det samt om du vill jobba mer än två pass i veckan.

Du erbjuds

 • Ett perfekt extrajobb att ha vid sidan om studierna
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

Vi söker dig som

 • Är student på eftergymnasial nivå på minst 50 % och har minst 1,5 år kvar på dina studier
 • Har ett flexibelt schema och kan jobba minst två pass i veckan
 • Bor i Bromölla, Sölvesborg, Kristianstad med omnejd. Detta för att kunna ta dig till pass med kort varsel
 • Har god förståelse för svenska, detta då svenska talas internt på företaget
 • Det är starkt meriterande om du har truckkort

Produktionen är i gång alla dagar i veckan, dygnet runt, vilket innebär att det finns möjligheter att ta pass på vardagar så väl som på helger och nätter. Du bör ha ett flexibelt schema i skolan och kunna ställa upp med kort varsel så väl som vid längre framförhållning.

Uppskattad arbetstid: 5 skift

 • Arbetstider Vardagar: 06-14, 14-22, alt. 22-06
 • Arbetstider Helger: 06-18 alt. 18-06

Vi söker dig som är lojal och flexibel och tycker om att arbeta mycket. Du vågar visa framfötterna och socialiserar gärna lite extra med dina kollegor när du är inne och jobbar. Du är inte rädd för att ta i och tycker om att arbeta i team såväl som individuellt.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 2 pass/veckan
 • Placering: Bromölla

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här