2 dagar sedan
Annons-ID: 15079939

Revisorsassistent till MT Revision

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Centrala Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Enligt överenskommelse
Övrigt:
Heltid

Tycker du att kundrelationer är roligt? Är du en driven person och har som ambition att så småningom bli revisor? Vill du dessutom ha mycket ansvar och egna kunder är det här rätt roll för dig. Sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för MT Revisions räkning två revisorsassistenter till deras kontor i Stockholm. MT Revision är en medelstor revisionsbyrå med kontor i Stockholm och Nyköping. Deras kunder består främst av små ägarledda bolag, men även större företag, koncerner samt andra organisationer, där de kombinerar revisionen med aktiv rådgivning. På kontoret arbetar 20 medarbetare som revisorer och revisorsassistenter.

MT Revisions ambition är att leverera kostnadseffektiv kvalitet inom revision med tydlig kundnytta i långsiktiga kundrelationer, vilket gör att de förutom revision kan leverera rådgivning inom beskattningsfrågor, företagsförvärv, expansion, försäljningar eller som bollplank när nya idéer ska prövas.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos MT Revision.

Arbetsuppgifter

Som revisorsassistent arbetar du med revision och rådgivning åt små- och medelstora företag. Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med andra revisorsassistenter och auktoriserade revisorer. Revisionsyrket innebär en spännande kombination av å ena sidan analys och granskning och å andra sidan personliga möten och att bygga bra relationer.

 • Du får möjlighet att växa in i en bred roll med målet att bli kvalificerad revisor under handledning av auktoriserade revisorer
 • Du kommer framförallt utföra revisioner, men även handlägga varierande ärenden inom områdena revision, redovisning, bolagsrätt och skatterätt
 • Rådgivning till kunder är också en del av arbetet vilket innebär många kundkontakter och eget ansvar
 • Arbeta i en platt organisation med korta beslutsvägar och i en positiv miljö där du får handledning samt utbildningsplan, så att du kan utvecklas väl inom yrket

Vi söker dig som

 • Eftergymnasial examen med inriktning mot redovisning/revision
 • Har social kompetens, har lätt att kommunicera och god affärsmässighet
 • Har en god analytisk förmåga
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Det är meriterande och din ansökan kommer att prioriteras om du:

 • Har tidigare erfarenhet inom revision alternativt har arbetat brett med redovisning

Vi söker dig som har ett stort intresse för att bli revisor och tycker om kundkontakt. Du är proaktiv och service-minded vilket betyder att du gör det lilla extra för dina kunder! Du är strukturerad, stresstålig och gillar därför att arbeta på en arbetsplats där det kan vara högt tempo i perioder. Därtill är du ansvarstagande och flexibel vilket betyder att du kan anpassa dig efter kundens önskemål. Det vill säga att du förstår vad det innebär att arbeta kundorienterat.

information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Kammakargatan 22
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MT Revisions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

MT Revision är en medelstor revisionsbyrå med cirka 20 medarbetare beläget i centrala Stockholm. Deras kunder består främst av små ägarledda bolag, men även större företag, koncerner samt andra organisationer.

Ansök här