2 dagar sedan
Annons-ID: 15087465

Resande Servicetekniker till KMG maskinservice!

Snabbfakta

Stad:
Stockholm, Sundbyberg
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Startdatum:
Omgående
Övrigt:
Heltid

Gillar du att grotta ner dig i hur tekniska prylar i vardagen fungerar, är du händig och lagar själv det som går sönder i hemmet? Då är den här rollen som servicetekniker hos KMG maskinservice något för dig. I rollen erbjuds du utvecklingsmöjligheter samt att du kommer få arbeta med frihet under ansvar ute på fältet hos KMGs kunder. Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Om tjänsten

KMG maskinservice levererar service av städmaskiner som minskar kostnader, ställtider & miljöpåverkan i samhället. De hjälper till med allt från enklare reparationer på små maskiner till rikstäckande aktiv fleetmanagement av hela maskinparken. Det som är unikt med KMG är att de är en mindre organisation med ett stort hjärta och mycket ambition. De har ett hållbarhetstänk där social hållbarhet, ekonomisk hållbarhet och ekologisk hållbarhet är viktigt.

Som servicetekniker hos KMG erbjuds du bra förmåner, tillgång till din egen servicebuss och en gedigen introduktion in i arbetet för att få de bästa förutsättningarna samt att du kommer få en mentor med dig ute på fältet. Du kommer arbeta över ett stort kontaktnät och lägga fokus på att bygga långsiktiga kundrelationer där kunderna får förstklassig service genom att åtgärda deras akuta tekniska fel, utföra planerad service, dokumentera och konsultera kunderna i deras tekniska frågor.

Arbetsuppgifter

I din roll som servicetekniker hos KMG kommer ditt arbete vara varierat där du får frihet under ansvar. Det är en rörlig tjänst ute på fält hos KMGs kunder där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Uttryckningar på akuta arbeten
  • Planerad reparation, service och underhåll av städmaskiner

Du startar din dag hemifrån och får tilldelat till dig via telefon vilka uppdrag du ska åka på samt att du själv kan få boka in dig på uppdrag. Du planerar och bokar själv in dina besök med kunden utifrån veckans uppdragslista på maskiner som behöver service. Arbetet sker främst i Stockholmsområdet men det kan förekomma resor med övernattning utanför Stockholm. Du kommer också att ha en resevecka i månden där du förväntas vara borta mån-fre och övernattar därför på hotell under den veckan. Detta reseschema läggs långt i förväg och i dialog med KMG.

Vi söker dig som

  • Innehar B-körkort
  • Innehar ett stort teknik- och elektronikintresse och ser dig själv som en händig person
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande för tjänsten om du innehar kunskap i systemet Pyramid samt om du innehar en teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som tekniker.

Som person ser vi att du är stresstålig och duktig på att kommunicera med andra, samtidigt som du är initiativtagande, ansvarstagande och driver dina arbetsuppgifter självständigt framåt. Du har en problemlösningsförmåga och motiveras av att ge kunderna förstklassig service. Vidare som servicetekniker hos KMG behöver du vara flexibel eftersom arbetsuppgifterna kommer att variera från dag till dag där du kommer behöva prioritera utifrån din planering.

Övrig information:

  • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Sundbyberg och Stockholmsområdet. Du utgår oftast från hemmet (kan vara i radien 1-1,5 timme ifrån Sundbyberg).

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KMGs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Tjänsten är en direktrekrytering till KMG!

Information om företaget

KMG startades 1978 och har sedan dess växt sakta men säkert genom åren. Från start har det varit viktigt för KMG att generera ett högt upplevt kundvärde i alla led. KMG samarbetar med alla storlekar och typer av bolag. Allt från de minsta till de största städbolagen samt kommuner, landsting, industri och även myndigheter.

Ansök här