1 månad sedan
Annons-ID: 15086529

Resande montör med elintresse till ONE Nordic

Snabbfakta

Stad:
Stockholm
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående

En stor portion av frihet samtidigt som du får arbeta med härliga och engagerade kunder är ju den perfekta kombinationen. På ONE Nordic får du det bästa av två världar genom att i din tjänstebil besöka mängder av platser runt i Stockholmsområdet för att säkerställa att kunderna får den bästa möjliga servicen. Du arbetar med att sätta kvalitén i första hand och för att möta personerna i din vardag med stort engagemang och glädje. Om du således en självgående person med intresse för teknik och service är det här tjänsten just för dig!

Om tjänsten

Det går bra för ONE Nordic och de behöver nu förstärkning ute på fältet. Academic Work söker därför för deras räkning mättekniker som kommer arbeta i en grupp av andra tekniker runt om i Stockholmsområdet. Rollen innebär att du utgår från hemmet och använder en bil som ONE Nordic bistår med för att du ska ta dig ut till fastigheterna.

Även om du arbetar självständigt ute på fältet finns det alltid andra kollegor i närheten att möta upp för exempelvis lunchrast eller hjälp. Arbetsgruppen består av ett sammansvetsat gäng trevliga kollegor som alla delar ett tekniskt intresse samt engagemang för jobbet. Du rapporterar dagligen in ditt arbete till ansvarig projektledare via ONE Nordics Android-lösning.

Din arbetsdag börjar när du är ute vid din första fastighet och därför inräknas inte transportsträckorna hemifrån och hem som arbetad tid. Du kommer främst arbeta innanför tullarna men ibland kommer du också behöva ta dig iväg till exempelvis Arlanda eller Skärholmen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som mättekniker arbetar du bland annat med att:

 • Utföra fälttjänster kring mätssytemen
 • Sköta verifieringar, ombyggnader eller nybyggnader av lågspänningsanläggningar

Fastigheterna du vistas i kan vara allt från lägenhetshus till kontorsbyggnader, vilket gör att du hela tiden kommer vistas i nya fastighetsmiljöer samt träffa nya människor.

Inför varje vecka får du en lista med mätsystem som måste ses över. Du får instruktioner för vilka mätare som ska kontrolleras för varje dag, men lägger självständigt upp din dagsplanering. Under en vanlig dag hinner du arbeta med ungefär tre till fyra mätare. Du kommer introduceras in i rollen genom att du går bredvid en annan mättekniker. Utöver det kommer arbetet utföras enligt gällande föreskrifter, tekniska bestämmelser och uppsatta direktiv samt krav i projektet.

Du erbjuds

 • Fritt arbete med tillgång till tjänstebil
 • God kompetensutveckling inom företaget
 • En varierad arbetsplats med fokus på långsiktighet

Vi söker dig som

 • Har en genomförd utbildning med praktisk ellära
 • Har ett tekniskt intresse, kanske sysslar du exempelvis med egna mindre tekniska projekt på fritiden
 • Talar och skriver svenska flytande, då den mesta kommunikationen sker på svenska
 • Har B-körkort

Vi kommer lägga störst fokus på din inställning och din personlighet men det är meriterande om du har kommit i kontakt med området sedan innan.

Som person är du engagerad på så sätt att du är mån om att leverera hög kvalitet i ditt arbete samt att du alltid ser till företagets bästa. Vidare är det viktigt att du har god social kompetens, eftersom du dagligen kommer stöta på kunder och agera som företagets ansikte utåt. Du bör också vara självgående och ha stor ansvarskänsla för ditt arbete samtidigt som du kan agera flexibelt och strukturerat i ditt arbete. Med en dos affärsmässighet och entreprenörskap på det kommer du passa perfekt i rollen som montör hos One Nordic.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Tillsvidare
 • Placering: Stockholm, med utgångspunkt från hemmet

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med deras rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. ONE Nordic har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar de högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Ansök här