3 veckor sedan
Annons-ID: 15036166

Rekryteringsassistent till Academic Work i Gävle!

Snabbfakta

Stad:
Gävle, Centralt
Omfattning:
Deltid, 8-17
Typ av uppdrag:
Rekrytering
Jobbkategori:
Staffing and Recruitment Assistant
Startdatum:
1 Februari 2019
Övrigt:
Deltid, ca 2 dagar veckan

Om du lockas av möjligheten att få utveckla dina kunskaper i kundbemötande, administration och service – samtidigt som du skapar ett brett nätverk med insyn i flera branscher, så är rollen som Staffing & Recruitment Assistant något för dig. Vill du vara med och utvecklas i vår fortsatta framgångssaga? Nu söker vi två Staffing & Recruitment Assistants till vårt kontor i Gävle. Rollen passar dig som är problemlösande och utåtriktad samt tycker om att ta mycket eget ansvar.

Om tjänsten

Att vara Staffing & Recruitment Assistant på Academic Work innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och en massa nya kontakter. I dialog med din närmsta chef få du möjlighet att planera dina arbetstider utifrån dina studier och kontorens behov. Assistenterna är vår framtid och vår viktigaste rekryteringsgrund, så det finns goda möjligheter att fortsätta växa inom organisationen även efter studietidens slut!

Som Staffing & Recruitment Assistant på Academic Work har du en viktig roll för vår gemensamma målsättning och utveckling. Rollen ger utrymme för egna initiativ och ger dig en värdefull inblick i den rådande arbetsmarknaden. Vidare blir du en del av en stark företagskultur som genomsyras av energi, hög ambition och mycket hjärta.

Arbetsuppgifter

Som Staffing & Recruitment Assistant i Gävles leveransteam har du en viktig roll i att stötta våra konsultchefer i deras arbete.

I första hand kommer du vara sysselsatt med att:

 • Ansvara för urvalsprocesser och CV-selektering
 • Kontakta kandidater och göra telefonintervjuer
 • Ta referenser via telefon
 • Skapa annonser och affischer för aktuella tjänster
 • Skriva kandidatpresentationer till kunder
 • Hjälpa till med lönehantering och arbetsgivarintyg

På sikt kommer du också att få hålla i intervjuer och ta ett större ansvar för hela rekryteringsprocesser. Tjänsten som Staffing & Recruitment Assistant ger dig värdefull insikt i olika roller och företag inom många olika branscher. De flesta av våra assistenter får sitt första heltidsjobb hos oss – eller hos någon av våra kunder. Så det här kan mycket väl vara första steget i din framtida karriär.

Vi söker dig som

 • Studerar på universitet/högskola och har minst tre terminer kvar på dina studier. Då vi har kunder inom många olika branscher söker vi studenter med olika studieinriktningar, gärna dig som läser inom personal, ekonomi eller liknande med intresse för rekryteringsbranschen
 • Är flytande i svenska och engelska, då arbetsuppgifterna kräver det

Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av:

 • Administrativt arbete
 • Service
 • Kundkontakt
 • Försäljning

Som person är du bekväm med att ha telefonen som arbetsredskap och du är kommunikativt skicklig i både tal och skrift. Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du kan snabbt anpassa dig efter ändrade förutsättningar, är orädd inför nya situationer och vågar ta action. För att lyckas i rollen är du orädd och trivs i en miljö där du utmanar dig själv, eftersom du kommer att ha eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Slutligen ser vi att du är en person som bidrar med din energi till teamet!

 • Vi ser att du som söker har möjlighet till att kunna arbeta mer lov och sommarperioder.

Till dig som vill lite mer - We reward ambition!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

ÖVRIG INFORMATION

START: Februari, Eller enligt överenskommelse

UPPSKATTAD ARBETSTID: CA 16 timmar per vecka, fördelat på hel- eller halvdagar

ARBETSTIDER: Dagtid mellan 08:00-17:00 anpassat efter ditt schema

PLACERING: Gävle

LÖN: Timlön enligt avtal

KONTAKT: Johan Lilieqvist, Talent Acquisition Manager

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionnorrland@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen! Läs mer om vår kultur och de karriärvägar och möjligheter som finns hos oss. Vill du hänga med bakom kulisserna? Följ oss på Instagram.

Information om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Ansök här på annan site