1 vecka sedan
Annons-ID: 15087787

Rekryterare till storbolag i Solna

Vi söker dig som är inspirerad att vara med på vår kunds förändringsresa. Du vill bidra med din kraft att skifta fokus till ett långsiktigt arbete med kompetensförsörjning. Du har ett genuint intresse av att lära känna verksamheten och analysera kompetensbehov. Du får energi av att jobba service-orienterat och operativt för att säkra det omedelbara kompetensbehovet och har även förmåga att lyfta blicken för att säkra långsiktig framtida kompetens till vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Hos vår kund jobbar de för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Oavsett vilken position du har bidrar alla till varje steg för att nå detta mål.

Vår kund etablerar nu ett internt rekryteringsteam inom HR services. Deras mål är att skifta fokus till att arbeta mer långsiktigt med kompetensförsörjning. Rekryteringsteamet har som ny målbild att arbeta rådgivande inom kompetensförsörjning, samt en ambition att arbeta som en pålitlig partner till verksamheten inom rekrytering med fokus på kvalitet och proaktivitet. De tar ägandeskap och ansvar för våra uppdrag och arbetar med stort affärsfokus under hela processen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som rekryterare hod vår kund bidrar du till möjligheterna att skapa ett fossilfritt liv genom att förse deras verksamhet med rätt kompetens. En rekryterare hos vår kund är en professionell partner och en pålitlig rådgivare till verksamheten i alla frågor som rör kompetensförsörjning.

Ditt huvudsakliga ansvar omfattar följande delar:

 • Operativt ansvara för hela rekryteringsprocessen från uppstart till val av slutkandidat. Du ansvarar för att planera hela processen och genomför samtliga steg i samarbete med berörda intressenter.
 • Föra en proaktiv nära dialog med verksamhetens representanter för att identifiera framtida kompetensbehov.
 • Uppföljning av arbetet för att se till att deras interna kunder får rätt kvalitet och säkerställer en excellent kandidatupplevelse under processens gång.
 • Representera vår kund gentemot både interna och externa kandidater och arbeta aktivt med att kommunicera och stärka vår kunds arbetsgivarvarumärke .
 • Du kan även ansvara för olika rekryteringsprojekt såsom större rekryteringsuppdrag, rekrytering till omorganisationer och program.

Vi söker dig som

 • En universitetsexamen från personal-/HR området eller annan motsvarande utbildning.
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med rekrytering
 • Dokumenterad hög kapacitet kopplat till rekrytering och kundnöjdhet
 • Van att arbeta flexibelt och har en vilja att jobba inom olika affärsområden

Vi söker dig som är inspirerad att vara med på deras förändringsresa. Du vill bidra med din kraft att skifta fokus till ett långsiktigt arbete med kompetensförsörjning hos vår kund. Du har ett genuint intresse av att lära känna verksamheten och analysera kompetensbehov. Du får energi av att jobba service-orienterat och operativt för att säkra det omedelbara kompetensbehovet och har även förmåga att lyfta blicken för att säkra långsiktig framtida kompetens till vår kund.

Du tar ett tydligt ägandeskap för ditt ansvarsområde och driver självständigt ditt arbete framåt. Du arbetar aktivt med att hålla samtliga dina intressenter informerade och nöjda. Du arbetar med en tydlig struktur och sätter upp egna delmål som du aktivt arbetar för att uppnå. Du har kapacitet att hantera en större rekryteringsvolym samtidigt som du är noggrann att vår kund uppfyller alla regler och legala krav kopplade till rekrytering. Med ett gott omdöme och nya perspektiv levererar du ett tydligt mervärde till verksamheten.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här