1 vecka sedan
Annons-ID: 15090837

Reklamationskoordinator till E.ON Energiinfrastruktur!

Snabbfakta

Stad:
Malmö, Kronprinsen
Omfattning:
Heltid
Typ av uppdrag:
Konsultuppdrag
Startdatum:
Omgående

Till denna tjänst söker vi dig som har arbetat med reklamationer och trivs som bäst i en föränderlig roll med många bollar i luften! Som person är du orädd och tycker om att ta dig an en utredande roll där du får söka information för att på bästa möjliga sätt kunna hantera kunders reklamationer. Har du dessutom ambition för teknik och tycker om breda kontaktytor är detta helt rätt roll för dig! SÖK NU!

Om tjänsten

E.ON befinner sig just nu i en spännande utvecklingsresa där de målsatt att senast 2025 erbjuda sina kunder 100% förnybar, återvunnen och hållbar energi. Fantastiskt, eller hur? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle målsätter E.ON högt att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, möjliggöra mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant med den digitala utvecklingen.

I rollen som reklamationskoordinator jobbar man med att hantera befintliga kunders reklamationer och klagomål. Arbetet går ut på att se över färdiga installationer och gå igenom besiktningsprotokoll för att bemöta det som anses blivit fel, samt se till att det som behöver åtgärdas görs av E.ON:s samarbetspartners. Det innebär att man har många kontaktytor och måste vara bra på att ha flera bollar i luften samtidigt då många ärenden hanteras parallellt. Tjänsten innebär även mycket undersökande arbete i form av att gå igenom avtal, montageanvisningar, handböcker och leta upp annan information som är av vikt för att kunna säkerställa om en installation är korrekt utförd eller inte.

Som person ska du ha en positiv inställning med intresse och ambition för ny teknik, processer samt ordning och reda. Vidare är du serviceorienterad, förändringsbenägen och har viss nivå av juridisk förståelse.

Du erbjuds

 • Ett konsultuppdrag på initialt 6 månader med goda chanser till förlängning.
 • En dedikerad konsultchef som kan stötta och coacha dig i din utveckling och framtida karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som reklamationskoordinator hanterar och behandlar du företagets olika ärenden. Det är din uppgift att hålla struktur, ordning och reda samt administrativt ansvara för vissa delar av den löpande verksamheten. Du har dagliga kontakter med både montörer, planerare och chefer.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvar:

 • Skapa reklamationsärenden i E.ONs interna system
 • Hantera reklamationsärenden
 • Gå igenom besiktningsprotokoll
 • Skapa arbetsorders till installatörer för att åtgärda fel
 • Stötta KO med information i ärenden
 • Tvista ansvarsbördor med installatör
 • Bedlma arbeten utifrån teknisk installation

Vi söker dig som

Vi söker dig som

 • Har god IT-och systemförståelse
 • Förmåga att arbeta strukturerat med god dokumentationsförmåga
 • Erfarenhet av självständigt arbete
 • God kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska

För denna tjänst är det meriterande om du har erfarenhet av projektplanering eller har teknisk förståelse för installationsmoment.

Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, inledningsvis 6 månader med goda möjligheter till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • Placering: Malmö, Carl Gustavs väg 1 (I maj flyttar E.ON till ett nytt kontor i närheten av Malmö C).

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Det första steget i rekryteringsprocessen består av två psykometriska tester. På Academic Work tror vi på potential och psykometriska tester hjälper oss att lära känna dig, inte bara ditt CV. Tester gör det också möjligt att hantera våra ansökningar både objektivt och icke-diskriminerande.

Information om testerna

 • Matrigma mäter den kognitiva förmågan och testet tar 12 minuter att genomföra. Den kognitiva förmågan består bland annat av en persons begåvning för problemlösning, logiskt tänkande samt förmågan att ta sig an ny information
 • MAP är ett personlighetstest baserat på Five Factor Model of personality. Testet tar ca 40 minuter att genomföra
Ansök här